ULTIMUL MESAJ către IUBIT! Tânăra de la ARTE și-ar fi LUAT VIAȚA din cauza LUI: „Aveai doar 19 ANI, de ce ai făcut asta, SUFLET frumos?”

xolaj12

Maria Luiza Alimănitu, fostă elevă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, în vârstă de doar 19 ani, și pus capăt zilelor vineri 7 octombrie.

După o decepție în dragoste și o lungă suferință, care dura de mai bine de un an, frumoasa adolescentă nu a mai avut putere să meargă mai departe așa că s-a spânzurat. Conform postărilor de pe facebook, vineri, una dintre verișoarele sale a găsit-o spânzurată în casă și a chemat imediat ambulanța însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra de 19 ani. Pe site-ul de socializare, mesajele de regret curg întruna, ba chiar a fost realizat un video în memoria fostei eleve de la arte. „Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă”, „Verişoara mea scumpă de ce nu ai spus la nimeni suferinţa ta ???????? De ce zâna mea? Te-ai dus mult prea devreme zâna mea nu pot să mi revin din şoc nici acum, nu pot să cred că ai făcut aşa ceva, aveai doar 19 ani! Zâna mea am vorbit cu tine joi seara şi mi-ai spus că eşti bine şi că te descurci cum poţi, ce însemna asta ? De ce zâna mea să putrezeşti în pământ, offff Doamne erai frumoasă, cuminte, pfff toate calităţile bune le aveai, puteai să îţi faci familie, copii, să te bucuri de viaţă că meritai, offfffffffffffffffffffffffffffff URLU de durere , s-a dus ceva din mine, intra acum şi spune-mi ” stai liniştită a fost o glumă” dar …. în zadar …totul este adevărat….De când am aflat vestea asta urâtă nu pot să îmi revin …zâna meaaaaaaa unde te duci ????? UNDE????? Doamneeeeee aI GRIJĂ DE EA ACOLO UNDE ESTE …NU TE VOM UITA NICIODATĂ !” a fost mesajul pe care verisoara Luizei l-a postat pe facebook.

colaj-luiza7

Iubirea neîmpărtășită a adus-o la moarte!

Pe contul de socializare al tinerei care și-a pus capăt zilelor există și o postare de anul trecut în care își exprimă regretul față de fostul său iubit: „Uneori te aștepți ca persoanele pe care le iubești să nu te rănească, dar o fac fără milă și le iese foarte bine… și totuși le mai iubești…” alături de acest mesaj Luiza a postat și o imagine cu ea și iubitul ei. Prietenii tineri spun că motivul pentru care Luiza și-a pus capăt zilelor ar fi fost faptul că nu a putut să treacă peste despărțirea de acest tânăr din Târgu Jiu.
loading...
Loading...

Citește și

Dorel a îndoit conducta de gaze de la Albeni! Școala, la un pas să sară în aer

Lucrările executate la terenul sintetic din Albeni, investiție realizată în curtea școlii din localitate, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *