sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 14:17

Ultimul val de DISPONIBILIZĂRI la CE Oltenia!


Preşedintele Directoratului CEO, Sorin Boza, a declarat că 2017 ar putea fi ultimul an în care vor mai avea loc disponibilizări de personal. Acesta a precizat că, în cazul în care, rezultatele financiare şi economice ale companiei vor fi pozitive, sunt mari şanse ca cei 740 de salariaţi programaţi la concediere din CEO peste un an, să nu mai fie puşi pe liber.

Concedierile au lăsat goluri foarte mari în CEO, în toate sectoarele de activitate făcându-se simţită lipsa salariaţilor cu experienţă. Din acest motiv, este foarte probabil ca administraţia companiei să nu mai pună în aplicare programul de disponibilizări stabilit pentru 2018. „Chiar dacă există o hotărâre AGA , sper ca acesta, din acest an, să fie ultimul val de disponibilizări. Să sperăm că vom încheia primele şase luni cu plus, apoi vom putea să ne prezentăm în faţa acţionarilor cu aceste rezultate, sperând ca disponibilizările din 2018 să nu mai fie necesare”, a spus Sorin Boza la un post de televiziune local.

loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.