ULUITOR: Suntem CAMPIONI la videochat! Este una dintre cele MAI de succes AFACERI din Târgu Jiu

videochat

YNOT Awards este un eveniment în care sunt premiate cele mai bune companii din industria de divertisment pentru adulți, unde se pare că România este campioană. Anul acesta ceremonia a avut loc la Praga, în Cehia și au fost selectate 150 de companii pentru cele 35 de categorii.

Studio 20 a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, fiind votat drept cel mai bun studio din lume de către profesioniștii din acest domeniu. „Romania este recunoscuta la nivel internațional drept țara cu cele mai bune modele și cu cel mai bun studio de videochat, Studio 20. Pe 21 septembrie, la YNOT Awards 2016, acesta a fost desemnat, încă o dată, Best Cam Studio, iar Sassha Red, unul dintre cele mai bune modele de videochat care lucrează pentru Studio 20, a devenit Best Cam Model”, se arată într-un comunicat al Studio 20, remis redacției Bugetul.ro. Videochat-ul este o afacere de succes în România și se extinde, fapt anunțat și de reprezentanții Studio 20, care până acum au câștigat foarte multe premii oferite de industria de profil.

Și la Târgu Jiu videochatul e în floare!

Videochat-ul este una dintre cele mai de succes afaceri și în Târgu Jiu. Un angajat al unei companii de televiziune, telefonie și internet ne-a declarat că a fost solicitat să mărească viteza internetului, într-o zonă centrală a municipiului Târgu Jiu, pentru ca domnișoarele să nu aibă întrerupere în desfășurarea activității lor. „În urmă cu ceva vreme am fost solicitați în zona centrală a orașului pentru a suplimenta traficul la internet. Ne-am deplasat la fața locului unde am observat că activitatea ce se desfășura în locația respectivă era cea de videochat” ne-a spus un angajat al unei rețele de televiziune și internet care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

„Studio 20” se extinde

„Studio 20” unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din România își dorește să se extindă în toată țara. „Compania noastră se concentrează pe extinderea activității în toate orașele importante din România, dar și peste hotare. În această vara, Studio 20 a reuşit să deschidă trei noi studiouri de videochat: unul În zona Unirii, din București, un studio de videochat bărbați în zona Gării de Nord și unul chiar în inima Hollywood-ului, la Los Angeles. (…) Promovăm intens conceptul de videochat glamour, o formă mai sofisticată a videochatului non adult, care presupune ca modelul de videochat poate seduce un bărbat cu personalitatea, nu doar cu trupul său”, au spus cei de la Studio 20.

loading...
Loading...

Citește și

Ai cumpărat ASTA din LIDL? Conține SALMONELLA!

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH recheamă preventiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, …

3 comentarii

  1. ‘ai de plm ce vrajeala cu videochat glamour sofisticat, alea alea…..

  2. In ziua de astazi, tinerii isi doresc mai mult de la viata decat generatiile anterioare, asa ca sunt dispusi sa faca orice pentru a-si implini visele. Faptul ca exista posibilitatea sa faca videochat fara sa se dezbrace este un mare avantaj pentru cei care nu vor sa-si incalce pe principii.

  3. Videochatul este ca oricare alta meserie care presupune multa munca la inceput si dedicare. Din fericire, sumele de banii care se invart in industria asta sunt mult mai mari spre deosebire de majoritatea meseriilor din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *