Un afacerist celebru a FUGIT din ţară!

Cum încerci să scapi de judecată? Fugi din ţară. Asta a făcut un celebru om de afaceri din ţara noastră care e suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. A ieşit din ţară înainte de percheziţiile oamenilor legii. Sachin Arora, dar si cei banuiti de complicitate cu omul de afaceri arab, s-au trezit de dimineata cu politistii si procurorii pe cap.

Cei care voiau sa perchizioneze locuinta sa au avut parte de o surpriza joi dimineata. Suspectul nu era de gasit. A plecat din tara si anchetatorii vor sa afle daca e coincidenta sau a primit un pont. Sachin a anuntat insa, prin intermediul avocatului, ca va reveni sa dea explicatii. El este vizat de evziune fiscala si spalare de bani.

Anchetatorii sustin ca Sachin ar fi incercat sa diminueze obligatiile fiscate catre bugetul de stat, inregistrand in contabilitatea firmei o subsidiara a unui brand din Emiratele Arabe Unite achizitii fictive si facturi false, iar in momentrul in care a vrut sa scoate bani, a apelat la ajutorul unor apropiati, prin care i-a mandatat sa scoate bani gheata. Sachin ar fi vrut sa isi ascunda urmele si din acest motiv e acuzat de spalare de bani, conform ProTV. Procurorii vorbesc despre prejudicii uriase: 1 milion de euro in cazul evaziunii fiscale si 2 milioane de euro in cazul spalarii de bani.

sursa: http://www.stiripesurse.ro/un-om-de-afaceri-celebru-a-fugit-din-tara-e-suspectat-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-bani_1165368.html

loading...
Loading...

Citește și

Cu mopedul fără PERMIS de CONDUCERE!

La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au identificat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *