Un afacerist celebru din Gorj și-a dus tatăl la AZIL

Irinel Columbeanu a împlinit vineri, 27 mai, 59 de ani, zi în care a și mărturisit public că și-a dus tatăl la azilul de bătrâni de la Snagov, acolo bătrânul de 92 de ani stă de aproximativ o lună și jumătate.

Irinel a publicat u n mesaj pe Facebook, dar ceea ce a atras atenția a fost anunțul că tatăl său, Ion Columbeanu, trăiește de ceva vreme la azil: „Mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze că practic nu am putut fizic și efectiv face față și răspunde tuturor și fiecăruia dintre cei ce mi-au urat astăzi la mulți ani, pe diverse canale de comunicație (Facebook, WhatsApp, SMS, e-mail, telefon, etc.), încercările respective mâncându-mi practic toată ziua.
Singurele persoane cu care am reușit să mă văd față în față până acum au fost fiica mea, pe care am luat-o într-o fugã de la școală și tatăl meu, pe care l-am vizitat mai pe îndelete la Căminul de Recuperare și Relaxare Snagov, unde se aflã în prezent și care a ținut și el să-mi adreseze următoarea felicitare, pe care, chiar dacã, dar mai ales fiindcã, se apropie Ziua Copilului, o dedic tuturor pãrinților și simt impulsul sã o împãrtãșesc cu Dvs”.

Contactat de Click!, Irinel a recunoscut: „Da, după mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare. Până la urmă, cu chiu cu vai a acceptat și a înțeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Știți foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoți din „cuibul” lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eșuat.”

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/irinel-si-dus-tatal-la-azil-ion-columbeanu-e-coleg-cu-mama-zina

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *