Un apropiat, îl pune la zid pe Condescu: „Nu înţelege fotbalul. Nu a vrut să aducă bani la club!”


Surprize, surprize! Fostul (sau încă actualul) prieten al lui Marin Condescu, impresarul Zvonko Milojkovic, pare a-l umili public pe conducătorul din umbră al clubului Pandurii Târgu Jiu.


În acest moment, în ciuda situației mai mult decât confuze de la clubul aflat în insolvență, Pandurii încearcă să-și formeze un lot de jucători pentru a ataca Liga a II-a. Așa că, cele mai dese telefoane din direcția Târgu Jiu sună pe masa diverșilor impresari, capabili să ofere soluții pentru echipa de fotbal gorjeană. Din acest motiv am încercat să luăm legătură cu unul dintre apropiații lui Marin Condescu, cunoscutul impresar Zvonko Milojkovic, cel care, în trecut, a adus fotbaliști la Pandurii cât pentru 3 echipe. Prima surpriză apare însă, când vine vorba despre actuala colaborare dintre Zvonko și Condescu! Plavul mărturisește că nu s-a pus deloc în acord cu șeful din umbră al pandurilor: ”Da, m-a sunat domnul Condescu, dar nu ne-am înţeles deloc. Îmi pare rău de echipa asta, îmi plânge inima când văd ce a ajuns. Deşi sunt sârb, tot timpul am ţinut la echipa asta mai mult decât alţii care sunt din Gorj şi care nu fac nimic să o ajute să scape de la moarte”, a mărturisește Zvonko Milojkovic. A doua mare surpriză apare însă, imediat, când impresarul plav îl atacă ”frontal” pe apropiatul Condescu. ”L-am sfătuit ce să facă, dar nu înţelege fotbalul. Domnul Condescu putea să ceară bani pe jucătorii care au plecat în această vară şi care mai aveau contract cu echipa, dar nu a vrut. I-am explicat ce să facă, dar a refuzat. Dacă a făcut aşa eu spun că nu a vrut să aducă bani la club. Putea să obţină bani pe jucători, dar nu a făcut-o. Omul nu înţelege, când eşti în groapă trebuie să faci totul ca să te salvezi. El nu a făcut, ba mai mult a făcut cadouri altora care au bani şi nu îi interesează de Pandurii. Au umilit Pandurii. Avea asul în mânecă şi putea strânge cu uşa nişte echipe care au folosit jucători ce erau sub contract cu Pandurii, jucători care nu aveau acceptul de la Pandurii să plece în altă parte până la 1 iulie”, susține Milojkovic.

„Cu TAS-ul, acum, e doar poveste!”

Din păcate pentru Condescu, impresarul sârb nu se oprește deloc cu atacurile la adresa șefului din umbră de la Pandurii. Zvonko Milojkovic are dubii mari şi în privinţa procesului de la TAS, dar şi a finanţării echipei gorjene de către firme apropiate lui Condescu. ”El spune că are 40 de sponsori, dar să spună un nume care vine să bage banii la Pandurii. Eu spun că nu are niciunul, eu de asta sunt convins. La TAS clar putea câştiga punctele înapoi dacă mă asculta. Nu a vrut să facă actele ca lumea, nu că nu ştie, nu a vrut. Iar cu TAS-ul, acum, e doar poveste. Nu va fi niciun proces la TAS, o să vedeţi. Şi să ştiţi că pe stadionul cel nou se vor face doar concerte de muzică populară, fotbal nu se va juca”, concluzionează Zvonko Milojkovic, unul din cei care au lucrat foarte aproape de Marin Condescu.

loading...
Loading...

Citește și

Treziți-vă! Săptămână decisivă de a avea din nou o echipă de primă ligă la Târgu Jiu

Din câte se știe deja, o șansă unică a apărut acum pentru ca Târgu Jiul …

Un comentariu

  1. M Condeescu e varza, n-are nicio treaba cu fotbalul.Degeaba a stat atatia ani in preajma lui…In schimb la deturnari de fonduri …e numarul 1.Problema e ca daca n-avea complici langa el ,nu reusea nici lucrul asta.Au organizat un grup infractional si au rupt tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *