marți , 28 februarie 2017 - 0:37

Un AVOCAT a câștigat procesul cu PRIMĂRIA! Vezi ce îi CERE să facă!

Amplasarea de caracatițe la roțile autoturismelor din Constanța a devenit ilegală, iar cei care au fost amendați până acum pot acționa Consiliul Local în judecată pentru a recupera banii.

Cel care s-a luat la trântă cu Consiliul Local Constanța este avocatul Teodor Hodor. Acesta s-a trezit în primăvara anului 2015 cu roata mașinii blocate de caracatița.

„Am mers în instanţă pentru că nu există o procedură legală şi concretă privind montarea caracatiţelor. Arbitrariul e singurul criteriu. Când au montat caracatiţa pe maşina mea am sunat la numărul pentru deblocare şi mă gândeam că vine cineva, face o constatare. Dar, prima grijă a celui care a venit a fost să îmi spună să plătesc amenda, ca să îmi scoată un băiat caracatița. Am început să întreb: dar cine este băiatul, dar de ce plătesc înainte să existe constatarea, dar de ce e caracatiţa pe maşina mea şi nu şi pe cea de alături sau în ziua respectivă îmi venise mie rândul?”, a explicat Hodor la momentul respectiv.

loading...

Citește și

FOTO: ACCIDENT SPECTACULOS! Două TINERE s-au RĂSTURNAT CU MAȘINA!

Două tinere au fost, sâmbătă în jurul prânzului, la un pas de o tragedie, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.