vineri , 15 decembrie 2017 - 10:32

Un bărbat călcat cu ML-ul la și doi tineri înjunghiați! Vezi unde

Două scandaluri violente, în urma cărora trei persoane au fost rănite, au avut loc în ultimele zile în municipiul Craiova și în comuna doljeană Argetoaia. Dacă craioveanul Dantes Parnică a fost bătut și lovit intenționat cu un Mercedes ML de persoane care nu au fost prinse încă de polițiști, doi tineri din Argetoaia au fost înjunghiați în urma unui scandal izbucnit într-o discotecă din comună. Cele două incidente nu au fost făcute publice de IPJ Dolj.

Primul scandal a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o discotecă din comuna Argetoaia. Altercația a izbucnit, inițial, între doi tineri, iar un al treilea, care a încercat să-i despartă, a fost înjunghiat de altul. Acesta din urmă a mai făcut încă o victimă, așa că, în final, la Spitalul de Urgență Craiova au fost transportate două persoane înjunghiate. Este vorba de Cristian Becheru, de 23 de ani, și de Cosmin Măran, de 27 de ani. Primul a fost înjunghiat în abdomen și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar al doilea a primit o lovitură de cuțit în zona coastelor. După intervenția chirurgicală, Becheru a fost internat în Secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență Craiova.

În cursul zilei de luni, rudele victimei s-au plâns GdS că, deși scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când doi tineri au fost înjunghiați, unul fiind rănit grav, oamenii legii nu l-au reținut pe cel care a dat cu cuțitul. Acesta a fost identificat ca fiind Gheorghe Dobrică, de 23 de ani, din Argetoaia.

Sursa si continuarea: http://www.gds.ro/Local/2016-08-24/un-barbat-calcat-cu-ml-ul-la-craiova,-doi-tineri-injunghiati-la-argetoaia/

loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.