marți , 12 decembrie 2017 - 23:51

Un controlor de la Transloc a ajuns la spital cu un par înfipt în fund! DETALII ȘOCANTE!

Un tânăr de 28 de ani, din Turcinești, trăiește clipe cumplite, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri cu fundul într-o țepușă de fier. Bărbatul a ajuns la spitalul din Târgu-Jiu, în urmă cu o săptămână, cu dureri groaznice. Acesta a fost internat la Secția Chirurgie, iar ieri, medicii au dispus transferul de urgență la Târgu-Mureș, cu elicopterul SMURD. ”A preluat un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu o penetrare anală destul de adâncă, probabil că a căzut într-un par, într-un țăruș ascuțit. A fost transferat la Târgu-Mureș”, a precizat Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

 

Adrian Cârstos este controlor de peste cinci ani la societatea de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc. Apropiații săi susțin că incidentul ar fi avut loc în curtea locuinței soacrei sale, din satul Cartiu. ”Seara a plecat la soacra lui, infirmieră. Poarta fiind închisă, el s-a urcat pe gard și a sărit în grădină. Atunci, la o floare era un țăruș de fier, la un trandafir și a sărit exact cu fundul în țeava aceea. A intrat adânc. Am înțeles că medicii i-au scos splina, stomacul era lovit, ficatul era afectat, multe organe interne afectate”, a spus un apropiat al tânărului de 28 de ani.
Mai mulți vecini și prieteni au donat sânge pentru Adrian.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! Cum arată DECORAȚIUNILE de Crăciun montate la Târgu-Cărbunești!

Ghirlandele cu beculeţe din oraşul Filiaşi, din judeţul Dolj, care au o formă care aduce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.