miercuri , 18 octombrie 2017 - 13:59

Un controlor de la Transloc a ajuns la spital cu un par înfipt în fund! DETALII ȘOCANTE!

Un tânăr de 28 de ani, din Turcinești, trăiește clipe cumplite, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri cu fundul într-o țepușă de fier. Bărbatul a ajuns la spitalul din Târgu-Jiu, în urmă cu o săptămână, cu dureri groaznice. Acesta a fost internat la Secția Chirurgie, iar ieri, medicii au dispus transferul de urgență la Târgu-Mureș, cu elicopterul SMURD. ”A preluat un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu o penetrare anală destul de adâncă, probabil că a căzut într-un par, într-un țăruș ascuțit. A fost transferat la Târgu-Mureș”, a precizat Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

 

Adrian Cârstos este controlor de peste cinci ani la societatea de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc. Apropiații săi susțin că incidentul ar fi avut loc în curtea locuinței soacrei sale, din satul Cartiu. ”Seara a plecat la soacra lui, infirmieră. Poarta fiind închisă, el s-a urcat pe gard și a sărit în grădină. Atunci, la o floare era un țăruș de fier, la un trandafir și a sărit exact cu fundul în țeava aceea. A intrat adânc. Am înțeles că medicii i-au scos splina, stomacul era lovit, ficatul era afectat, multe organe interne afectate”, a spus un apropiat al tânărului de 28 de ani.
Mai mulți vecini și prieteni au donat sânge pentru Adrian.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Chef la capul mortului cu purceluși la proțap. Lăutarii au primit bani pentru dedicații!

La Târgu-Cărbunești, rromii au schimbat, luni seara, doliul cu manelele cântate de lăutari care s-au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.