vineri , 17 noiembrie 2017 - 21:38

Un cunoscut ACTOR de la Elvira Godeanu s-a CĂSĂTORIT în acest weekend! Uite câte de FRUMOASĂ este soția lui!

actor-nunta1

Actor în cadrul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Adi Olteanu Șerban s-a căsătorit în acest weekend cu aleasa inimii sale, Dorina. Cei doi s-au căsătorit civil în luna iulie a acestui an, iar sâmbătă au ales să spună „Da” și în fața altarului.

Adi Olteanu Șerban practică magia și este printre puțini actori din judeţul Gorj care lucrează cu micuţii şi încearcă să-i ajute să-şi învingă timiditatea prin cursuri de dezvoltare personală. Tânărul actor este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, iar acum lucrează în cadrul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Acesta și iubita sa, Dorina, s-au căsătorit, sâmbătă, într-un cadru restrâns, iar de la petrecere nu au lipsit colegii de scenă și prietenii. Printre aceștia s-au numărat Marian Negrescu, directorul Teatrului Elvira Godeanu, și soția sa, Rodica Gugu Negrescu, Andreea Chirițescu, Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Arte și mulți alții.loading...
Loading...

Citește și

O SEXY afaceristă din Târgu Jiu, din nou SINGURĂ! Ea și iubitul PATRON și-au spus ADIO!

La începutul lunii iunie a acestui an, fiul omului de afaceri din Târgu-Jiu, Florin Mircescu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.