Un cunoscut AFACERIST din Târgu Jiu DIVORȚEAZĂ: „Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat”

alin-ionescu--cristina

Despre problemele ce au apărut în căsnicia lor s-a scris mult și de mult timp în presă, însă de fiecare dată ea infirma zvonurile apărute. Ieri, afaceristul Alin Ionescu, originar din Târgu Jiu, s-a hotărât să clarifice situația o dată pentru totdeauna. Așa că a postat un mesaj pe contul personal de facebook în care spune clar că el și interpreta Cristina Spătar au luat-o pe căi separate.

Relația dintre Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu, este pe butuci de ceva vreme. Deși sunt căsătoriți de 9 ani, cei doi nu-și mai găsesc puncte comune, în afara celor doi copii pe care-i au împreună, Albert (6 ani) și Aida (4 ani). Ieri după numeroasele speculații apărute în presă, târgujianul Alin Ionescu, soțul artistei Cristina Spătar a decis să lămurească situația. Reproducem mesajul integral al soţului Cristinei Spătar, din care rezultă fără dubii că urmează divorțul oficial.
„Consider că trebuie să lămuresc puţin lucrurile, aşa că am ales să scriu aici, pentru că presa mereu mi-a răstălmăcit cuvintele. Vreau ca oricine este interesat să poată înţelege exact ce am vrut să spun. Nu fac asta pentru că m-ar interesa părerea cuiva despre mine, nu a fost nimeni lângă mine în momentele grele, nici măcar cu o vorbă, aşa că de ce m-ar interesa acum părerea lor? Vreau să lămuresc situaţia în speranţa că va înceta, sau măcar se va diminua măcar, atenţia presei asupra acestui subiect. Şi, cel mai important, o fac pentru a-mi proteja copiii, deoarece inevitabil, aud toate aberaţiile ăi invenţiile presei. Trebuie să fii destul de limitat să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. De ce? Aş fi subiectiv probabil şi nu consider că priveşte pe cineva acest aspect. Doar copiii noştri vor avea dreptul să ne judece şi cu siguranţă o vor face. De ce am mers mai departe? Nu, Cristina nu iartă, nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut… Deci, nu acesta este motivul. Eu mi-am dorit să le ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis… Lucru destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… între noi nu sunt lucruri nerezolvate şi nu există nimic lăsat la voia întâmplării. Din punctul meu de vedere, o căsnicie în care nu mai poţi să zâmbeşti, nu îşi mai are rostul. Şi nu, nu poţi motiva toate greşelile tale cu faptul că iubeşti… Nu sunt persoană publică şi nici nu mi-am dorit asta niciodată, dar mi s-a spus mereu că sunt în atenţie datorită Cristinei. Atenţia presei ne-a făcut mult rău mie, familiei şi acum copiilor. Vreau linişte pentru ei şi de aceea am hotărât să clarific acest aspect. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment. Nu m-am simţit dator nimănui cu vreo explicaţie, cu atât mai puţin ziariştilor care mă tot sunau să dau declaraţii! Cred că am afecta mai mult copiii cu această presiune inutilă din partea presei şi sper ca măcar unii dintre ei să fie ”părinţi” şi să înţeleagă. Timpul ne va demonstra cu siguranţă cine a greşit. Cred în Dumnezeu şi ştiu că fiecare dintre noi a primi exact ceea ce merită. Nu mă voi apăra niciodată de acuzaţiile care mi se aduc. Pe mine nu mă interesează imaginea. Cine mă cunoaşte nu are nevoie de părerea altora. Prefer să fie ea personajul pozitiv şi sper ca asta să o ajute în carieră. Nu voi da alte declaraţii şi nu vreau să mai apar în presă!” a postat Alin Ionescu pe contul personal de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Încă o minivacanță pentru ANGAJAȚI!

Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată prin OUG zi liberă pentru salariaţii din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *