duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:10

Un cuplu a fost surprins făcând sex în turnul unei mănăstiri

O vacanță în doi, alături de partenerul sau partenera de viață, momente de neuitat…ce poate fi mai frumos de-atât? Ei bine, o partidă de sex pasional în turnul unei mănăstiri. Acest lucru cu siguranță nu va fi uitat nici de cei doi amorezi, nici de cei care i-au văzut.

Un turist a vrut să realizeze un material video cât mai reușit cu mănăstirea privită din aer, astfel că a filmat cu o dronă, după cum relatează DailyMail.co.uk. La un moment dat, pe cameră a observat un bărbat și o femeie care îbntrețineau relații intime în turnul format din coloane, fiind astfel foarte ușor de observat.

Imaginile au fost surprinse în clopotnița Mănăstirii Borisogleb, din Federația Rusă. Cei doi nu păreau deloc deranjați de drona care zbura deasupra lor. La un moment dat, un al treilea turist își face apariția în turn, iar atunci, bărbatul și femeia încearcă să se ascundă cumva și să-și acopere părțile intime.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.