vineri , 20 octombrie 2017 - 2:41

Un cuplu proaspăt căsătorit a mers la vot direct de la nuntă

Un cuplu proaspăt căsătorit din Arad a mers, duminică, la vot direct de la nuntă, însă doar mirele a putut vota, deoarece mireasa trebuie să meargă în localitatea unde îşi are adresa din buletin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tinerii însurăţei s-au prezentat la vot la o secţie din cartierul Alfla din municipiul Arad, iar când au intrat în secţia de votare au atras toate privirile pentru că tânărul era în costumul de mire, iar tânăra era îmbrăcată cu rochia de mireasă. Când au intrat în secţia de votare, oamenii le-au transmis „Doamne ajută” şi „Casă de piatră”.

„Astăzi am ocazia să marchez un dublu eveniment din viaţa mea, alături de soţia mea am păşit pe un nou drum, iar votul meu a fost unul pentru normalitate, pentru un Arad aşa cum ni-l dorim cu toţii”, a declarat mirele.

Mireasa nu a putut vota în municipiul Arad pentru că trebuie să meargă în localitatea în care are adresa din buletin.

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/reportaj-un-cuplu-proaspat-casatorit-din-arad-a-mers-la-vot-direct-de-la-nunta-galerie-foto-15432324

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Un comentariu

  1. bravo!La Gorj tinerii o duc prea bine ,asa ca au decis sa nu iasă la vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.