luni , 20 februarie 2017 - 17:21

Un fost ministru PSD își cumpără cel mai scump Ferrari

Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac a intrat pe lista mega-exclusivistă a celor care vor deveni proprietarii celui mai scump bolid Ferrari, potrivit Cancan.ro.

Compania devenită un simbol în lumea pasionaţilor de automobile scumpe şi puternice a anunţat deja că va produce o serie limitată de unităţi a super-modelului LaFerrari Spider, acestea fiind destinate exclusiv clienților şi colecţionarilor Ferrari.

Exclusivistul supercar se laudă cu o “herghelie” de 963 de cai putere, calificându-se astfel ca fiind cea mai rapidă decapotabilă construită vreodată de Ferrari.

Viitorii posesori ai noului bolid ar putea scoate din buzunar o suma frumuşică de bani, şi anume 1,2 milioane de euro, reprezentativă pentru asemenea modele exclusiviste.

loading...

Citește și

UPDATE| Şef de carieră: Am glumit cu directorul Viorel Pupăzan, azi dimineaţă, la raport! Apoi, s-a întâmplat nenorocirea!

Nicolae Cilibiu, şeful cariereiTismana a declarat că azi-dimineaţă, la raportul de la 6.30, a glumit …

Un comentariu

  1. Or fi bune de ceva ,,ferariule” astea, că am văzut că nu prea cumpără lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.