luni , 11 decembrie 2017 - 19:06

Un GORJEAN celebru are PROBLEME! Banca nu vrea să primească înapoi garsoniera!

Garsoniera lui Firicel nu le face deloc cu ochiul bancherilor. Nu o vor şi pace. Sătul să mai plătească rate cât pentru o vilă, celebrul actor din serialul ”Las Fierbinţi” a vrut să scape de ea şi să o dea în plată. Banca nu i-a acceptat, însă, notificarea.

La sfârşitul lunii mai, actorul Cuzin Toma, pe care toţi românii îl ştiu ca Firicel din serialul „Las Fierbinţi”, de la Pro tv, a anunţat pe contul său de socializare că este gata să renunţe la garsoniera pe care şi-a cumpărat-o în 2007 cu credit de la bancă. Împrumutase 80.000 de franci elveţieni de la Bancpost. O căruţă de bani pentru patru pereţi. A notificat banca şi era convins că va scăpa de povara ratelor. Mai ales că, după nouă ani de biruri, a constatat că mai are de înapoiat instituţiei mai mult decât a luat, adică 90.000 de franci elveţieni. Să nu mai vorbim despre faptul că piaţa imobiliară s-a prăbuşit după 2008, iar o garsonieră a ajuns să coste în jur de 20.000 de euro. Dar, iată că răspunsul creditorului nu a fost pe măsura aşteptării. Astfel că, pe 2 septembrie, Bancpost a contestat în instanţă dreptul lui Firicel şi al soţiei sale, Cristina, de a preda cheile casei.  Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/firicele-banca-nu-vrea-sa-primeasca-inapoi-garsoniera

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.