duminică , 25 iunie 2017 - 6:34

Un hunedorean a murit în Jiu!

defileu-cmk

Un hunedorean aflat cu cortul pe Defileul Jiului împreună cu prietenii şi familia a murit înecat, duminică, în râul Jiu. Potrivit unor martori, hunedoreanul a intrat în apa Jiului ca să se răcorească, însă, cel mai probabil, a făcut infarct. Apa l-a purtat sute de metri, până în apropiere de Mănăstirea Lainici.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, a avut parte de un sfârşit tragic chiar în ziua de Rusalii! Acesta era alături de familia sa cu cortul, pe malul Jiului. Deşi avea probleme cardiologice, bărbatul s-a aventurat în apele reci ale Jiului şi a făcut infarct. Pompierii au găsit trupul neînsuflețit la câțiva zeci de metri în aval, spre Mănăstirea Lainici. Soția hunedoreanului a fost cea care a sunat la 112, în speranța că pompierii sau salvamontiștii îl vor salva pe soțul ei. Medicii au încercat mai bine de o oră să-l salveze pe bărbat, însă totul a fost în zadar. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

loading...

Citește și

Lansare de carte, JOI!

Rotary Club Târgu Jiu organizează joi, 22 iunie, începând cu ora 19:00, la Sala Maură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.