luni , 23 octombrie 2017 - 1:41

Un hunedorean a murit în Jiu!

defileu-cmk

Un hunedorean aflat cu cortul pe Defileul Jiului împreună cu prietenii şi familia a murit înecat, duminică, în râul Jiu. Potrivit unor martori, hunedoreanul a intrat în apa Jiului ca să se răcorească, însă, cel mai probabil, a făcut infarct. Apa l-a purtat sute de metri, până în apropiere de Mănăstirea Lainici.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, a avut parte de un sfârşit tragic chiar în ziua de Rusalii! Acesta era alături de familia sa cu cortul, pe malul Jiului. Deşi avea probleme cardiologice, bărbatul s-a aventurat în apele reci ale Jiului şi a făcut infarct. Pompierii au găsit trupul neînsuflețit la câțiva zeci de metri în aval, spre Mănăstirea Lainici. Soția hunedoreanului a fost cea care a sunat la 112, în speranța că pompierii sau salvamontiștii îl vor salva pe soțul ei. Medicii au încercat mai bine de o oră să-l salveze pe bărbat, însă totul a fost în zadar. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

loading...
Loading...

Citește și

Festival naţional de umor la Târgu Jiu, cu personalități din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina! Vezi programul COMPLET!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.