Un lider de sindicat a pornit războiul sexelor la Termocentrala Rovinari! „Băbăciuni” şi „Traseiste” vs. „O javră printre oameni și animale”

stolojanu

O dispută pornită pe facebook între câteva femei, reprezentante ale Sindicatului „Energia” Rovinari, și vicepreședintele acestui organism, Marius Stolojanu, s-a lăsat cu jigniri și comentarii denigratoare, iar în final cu propunerea ca liderul de sindicat să fie sancționat.
„Băbăciuni” și „traseiste”, acestea au fost apelativele folosite la adresa colegelor sale, în comentarii, de către liderul Stolojanu, iar sindicalistele l-au gratulat în același mod: „bețivanule”.

sindicalisteFemeile nu l-au iertat pe Stolojanu

tatiana-chianaConferința Extraordinară a Sindicatului ”Energia” Rovinari va analiza, pe 28 octombrie, comportamentul vicepreședintelui organizației, Marius Stolojanu, după ce un grup de femei, membre ale sindicatului, au reclamat faptul că au fost jignite public, pe un site de socializare, de către liderul sindical.
Femeile, împreună cu reprezentanta lor, Tatiana Chiana, au mers la ședința sindicatului, la finele lunii august, și le-au cerut celor din Comitetului Executiv sancționarea vicepreședintelui Stolojanu din cauză că a postat unele comentarii jignitoare și denigratoare la câteva fotografii de grup în care apăreau acestea.
Potrivit unui comunicat de presă al sindicatului, în timpul ședinței nu s-a putut ajunge la o împăcare amiabilă între cele două părți, așa că liderii comitetului au votat convocarea Conferinței Extraordinare a sindicatului, singurul for îndreptățit să ia măsuri disciplinare asupra membrilor Comitetului Executiv. Deși afirmase că nu e nevoie de întrunirea Conferinței pentru că se va retrage din sindicat, Marius Stolojanu nu și-a înaintat demisia, ci a făcut o cerere către administrația SE Rovinari să nu i se mai oprească cotizația întrucât n-ar mai fi membru de sindicat. În aceste condiții, conducerea Sindicatului ”Energia” a hotărât, săptămâna trecută, să convoace Conferința Extraordinară a organizației sindicale, la finalul acestei luni, care să analizeze comportamentul lui Stolojanu.

De la „traseiste” la „bețivanule”, ca între colegi

comentariu-1

Disputa între vicele Stolojanu și colegele sale din sindicat a pornit de la niște fotografii postate de Tatiana Chiana, reprezentanta femeilor în structura sindicală de la SE Rovinari, pe contul personal de pe Facebook, în care aceasta apărea, împreună cu mai multe sindicaliste, într-o plimbare pe Clisura Dunării și la Mănăstirea ”Sfânta Ana” din Orșova.
La câteva ore de la postarea fotografiilor, mai exact, în noaptea de 28 august, pe la ora 1,47, Marius Stolojanu a scris un comentariu sub acele poze: ”Băbăciuni”.

comentariu2

comentariu-3
Postarea acestuia a stârnit reacții din partea celor vizate, la primele ore ale dimineții. Tatiana Chiana i-a răspuns acestuia pe un ton conciliant, însă colega sa, Aurora Doina a fost mai vehementă: ”Cred că o anumită stare euforică vă face să uitați de bunul simț”. Femeile de la ”Energia” au primit mai multe mesaje de susținere, chiar din partea altor doi vicepreședinți ai sindicatului, Francisc Novabilschi și Manu Tomescu, fapt ce a generat o nouă reacție a lui Stolojanu: ” Ba manule din grupul asta ști cite sunt traseiste și cite sunt fidele Sindicatului Energia Rovinari toată cotizația lor au chiltuito unele dintre ele au cheltuit mai mult decât au contribuit rușine pentru cucoanele din aceasta categorie. Traseiste”.

comentariu-4

Stolojanu: „Eu acum sunt treaz… tu tot babă rămâi”

Postările vicepreședintelui de sindicat au continuat și zilele următoare, în funcție de mesajele noi apărute, pro și contra celor două tabere, deja. Stolojanu a răspuns, abia după 36 de ore, la comentariul în care se făcea referire la starea sa euforică: ”Doamna aura Doina eu acum sunt treaz fără euforie tu tot baba ramii”, iar răspunsul nu a întârziat să apară: ” Ești așa cum ești. Păcat ca nu poți să vezi în ce hal ai ajuns. Sunt fericita să fiu babă si nu betivana ca tine”, a comentat Aurora Doina. În minutul imediat următor, Stolojanu a dat din nou asigurări că nu e bețivan: ”Sunt negustat nu ma scosasi de pe lista”.
Disputa a degenerat total când un individ, de pe un cont fals, a postat o fotografie a lui Stolojanu cu un mesaj mai mult decât jignitor :”O javră printre oameni și animale”, iar acesta era însoțită de un indemn vulgar.
Deși controversa părea că s-a stins în mediul virtual, la două zile după aceea femeile au mers și l-au reclamat pe Stolojanu la conducerea sindicatului, iar acum se așteaptă decizia Conferinței Extraordinare cu privire la comportamentul vicepreședintelui de la ”Energia”.loading...
Loading...

Citește și

Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire pentru nou-născuți! Vezi ce trebuie să facă!

vid Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire, pentru nou-născuți, dacă merg la …

Un comentariu

  1. Discutii emancipate mascul-femele,evul mediu inca este functionabil in Gorj,povestea asta este fara roluri pozitive.PACAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *