Un MANAGER din Gorj i-a promis unei asistente că o angajează. Câţi bani a primit!

zavate-2

Procurorii de la DNA Craiova au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Teodor Zavate, fost manager al Spitalului Motru. Acesta este judecat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.
Potrivit procurorilor, în toamna anului 2015, Zavate Teodor Codrin, în calitate de manager al Spitalului municipal Motru, a primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 1.500 euro pentru a o ajuta să ocupe un post de asistent medical în unitatea sanitară pe care o conducea. Mai mult, inculpatul i-a creat martorului convingerea că, folosindu-se de calitatea sa de manager, îi poate asigura ocuparea postului respectiv prin participarea formală la un concurs organizat în acest sens. Întrucât, după organizarea concursului respectiv, martorul nu a ocupat postul promis, la data de 13 iulie 2016, inculpatul a restituit suma de bani primită anterior cu titlu de mită. În cauză, s-a dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra a sumei de 1.500 euro, în vederea confiscării speciale a acesteia. „Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Zavate Teodor Codrin trebuie, printre altele, să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv aceea de manager al Spitalului municipal Motru, județul Gorj. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Gorj, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispusă în cauză”, au transmis procurorii.


loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: PRĂPĂD la Licurici! FOTO: ŞOFERIŢĂ luată de ape cu tot cu MAŞINĂ. „Rar mai vezi așa ceva”.

O puternică viitură a făcut prăpăd luni seara, în comuna Licurici. O mașină condusă de …

4 comentarii

  1. La BELITA CU EL. Luarea de mita ar trebui pedepsita cu pedeapsa capitala.

  2. Nu am de ales si i-au de bun îndemnul lui Gheorghe!! Adică in sensul ca știe el de vreun noua demers guvernamental, in sensul ducerii tuturor corupților de primirea de șpăgi , după modelul leprozerii de la Tichilesti, intr-o localitate săraca Belita!! Nu am auzit, dau cautare( nu le știu chiar pe toate INNA) Belita !! Localitate din Bulgaria, frumoasa, munți ,parcuri,ce facem Gheorghe, ai înnebunit??? Pai ei i-au șpagă si noi le plătim vacante!!! HOPAAA! Parcuri cu ursi😀😀 Deci pentru hrănirea urșilor să-i ducem acolo Gheorghe, începusem sa intru la bănuieli ca esti pe mana cu ei!! Semnez si susțin si pedeapsa capitala pentru luare de mita, apoi sa-i aruncam la ursi!! Dar n-ar fi mai bine sa-i jupuim înainte? Plus fezandati cu sare 24 de ore!! Ma susții si tu Gheorghe, cum te-am susținut si eu?

  3. Nu e ”bine ”deloc ce ai comentat draga, ai foarte multe ”hibe”…!Uite,vezi,chiar sa nu sti,inadmisibil asa ceva… ca ursii din parcul Belita sunt de treaba ,delicati si…vegani si degeaba draga ,oricat i-ai ademenii tu cu oameni care au luat mita nu vor sa manance nici in ruptul capului pentru ca, spre norocul lor, ar fi riscat sa ramana direct impaiati !Si in plus prea multa cruzime….Auzi,pedeapsa capitala pentru luare de mita!Hmmm….adicatelea sa nu mai aibe ce sa manance copiii unor politicieni,afaceristi,cum se poate asa ceva?Si in plus nici atent nu mai esti!DNA-ul zise mita si tu.. nu si nu…auzi, spaga!Contrazici DNA-ul?! Nu se poate asa ceva!Si, ce draga, ti-ai propus tu sa rezolvi ”problemele mileniului”?Esti si imposibil….Un inceput de saptamana cat mai bun tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.