Un MILIONAR în LACRIMI!

După o relație care părea să îi ducă, împreună, în fața altarului, după ce el s-a dat peste cap pentru a o impresiona în momentul în care a cerut-o de soție și după ce i-a pus la dispoziție orice ce și-ar fi dorit, ea a luat o decizie care l-a lăsat pe milionarul care o adora în lacrimi. Mai exact, fără prea multe explicații l-a părăsit.

”Nu mai suntem împreună. Asta e. Acum mă concentrez asupra muzicii, asupra carierei, nu mă mai distrage nimic”, ne-a spus, în exclusivitate, Otilia Bilionera. Mai mult decât atât, recunoaște frumoasa cântăreață, toate planurilor lor s-au dus de râpă. ”Nu mai e cazul să vorbim de vreo relație și nici de vreo împăcare”, ne-a mai spus, criptic, Otilia, refuzând să ne spună motivele despărțirii dintre ei doi.

Cu toate acestea, surse din apropierea artistei ne-au dezvăluit că, în ultima vreme, logodnicul ei începuse să facă presiuni pentru ca Otilia să se mute în Turcia, alături de el și că gelozia turcului devenea obositoare pentru vedetă, artista preferând să pună punct unei relații în care era nevoită să explice de ce era nevoită să se îmbrace senzual pe scenă sau de ce nu mergea, săptămânal, la conacul din Turcia. De altfel, în ultima perioadă, în ciuda eforturilor turcului de a o face pe Otilia să îl viziteze, oferindu-i și ”Luna de pe cer”, deschizând chiar și o casă de producție pentru a-i oferi acesteia roluri în seriale turcești scumpe, vedeta noastră a preferat să stea cât mai departe de Istanbul, chiar dacă a mai avut concerte în Turcia.

Se logodise cu turcul
În primăvară, Angel, logodnicul Otiliei a avut grijă să o primească așa cum nici măcar la Monte-Carlo nu sunt așteptați oligarii ruși. Mai exact, când a coborât din avion, artista a fost așteptată de un Ferarri, în care a luat loc, în spatele bolidului întrecându-se câteva mașini de teren, pline ochi de bodyguarzi. Impresionată până peste cap de primirea de care a avut parte, de romantismul iubitului ei și de insistența cu care acesta își dorește să îi devină soț, Otilia ”Bilionera”, spun sursele noastre, a acceptat, să îi fie mireasă milionarului.

Sursa http://spynews.ro/monden/exclusiv-desparire-bomba-in-showbiz-un-milionar-este-in-lacrimi-118051.html

loading...
Loading...

Citește și

Bătrân pierdut în munții Vâlcan, căutat de salvamontiști!

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *