Un ministru tehnocrat se PLÂNGE de subalterni: Ascund hârtii

Un ministru tehnocrat se plânge de oamenii pe care îi are în subordine. O treime dintre angajaţii instituţiei sunt dezinteresaţi sau chiar „pun tălpi” celor care şi-ar dori să lucreze, a declarat Costin Borc. El susţine însă că legea nu îi permite să îi concedieze.

„Regulamentele sunt foarte clare, eu nu pot să demit pe nimeni din minister. Aş putea la finele anului, e în ianuarie Şi va fi alt ministru, să îl evaluez şi să-i spun că nu e bun. Aş zice aşa: o treime ar vrea să facă lucruri, o treime sunt neutri, nu-i interesează deloc, şi ăia care pun tălpi. Ascund hârtii. Lucrăm la un program de hotărâre de guvern şi se pierde într-un departament. Mulţi sunt aduşi politic în ministere, trecuţi prin concursuri, de care nu te poţi atinge – o săptămână la un curs, 3 săptămâni în vacanţă. Ştiţi când face Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cursuri? În iulie şi august. Unde? La mare, aţi ghicit”, a declarat ministrul Economiei Costin Borc la Realitatea Tv, citează digi24.ro.

Întrebat ce fac, de fapt, miniştrii din Guvernul Cioloş, Borc a spus:

„Mergem la birou la 7 dimineata și plecăm la 8 – 9 seara. Este o mare diferenţă, dar altceva voiam să spun de ce spuneţi că nu ştiţi ce facem. Poate nu suntem aşa buni la comunicare”, a mai spus vicepremierul Costin Borc.

loading...
Loading...

Citește și

Inspectorii ITM Gorj continuă ancheta în urma exploziei de la Hurezani. AMENZI de 17.500 de lei!

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului de Muncă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.