Un MODEL al agenției VOGUE a plecat în India! Vezi ce face ACOLO!

denisa7-colaj

Denisa Elena Roșitoru a împlinit de curând vârsta de 18 ani și de aproape doi ani este model în cadrul agenției Vogue din Târgu Jiu. Chiar dacă a intrat de puțin timp în lumea modelingului, frumoasa șatenă se bucură de un real succes. 
Denisa și-a petrecut o parte din copilărie în Spania, dar în urmă cu un an jumătate s-a reîntors în orașul natal Târgu Jiu, unde s-a hotărât să se înscrie în cadrul agenției de modele Vogue. Acesta a fost începutul carierei sale. Acum, Denisa locuiește din nou în Spania și face parte dintr-o agenție internațională de modele, „Posche Models & Talent”. Cu ajutorul acesteia, Denisa a reușit să obțină un contract în Mumbai, India, unde pozează pentru diferite publicații. „New chapter in my life/ A job isn’t just a job. It’s who you are” , „Un nou capitol în viața mea/ Un job nu este doar un job este cea ce tu ești”, a scris Denisa pe contul personal de socializare.
Este o fire încăpățânată

Denisa este o fire încăpățânată căreia nu îi face plăcere să țină diete sau să mănânce doar salate, așa cum fac majoritatea modelelor. „Nu am ţinut niciodată vreo cură de slăbire sau să merg la sală mai mult de o lună de zile, mănânc aproape orice dar nu în exces, iar când am timp liber mai merg şi la alergat, consider că am un genetic bun moștenit de la mama”, ne-a spus Denisa în urmă cu ceva vreme.

I.I.
loading...
Loading...

Citește și

SEXY vecina! Are doar 18 ani, dar nu are limită în a arăta INCREDIBIL! Ce pasiune are șatena!

Abia a împlinit 18 ani, dar arată mai ceva decât Kim Kardashian! Talia de viespe, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.