miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:32

Un NOU IMPOZIT pentru români!

Profit.ro:

Senatorii au reaprobat, marți, proiectul care introduce, din prima zi a anului viitor, un impozit specific pentru hoteluri, baruri și restaurante, fără să ia în calcul nicio observație a președintelui Klaus Iohannis. Pentru a fi introdus, proiectul mai trebuie reaprobat și de către deputați, într-o ședință viitoare, șeful statului nemaiavând acum posibilitatea să respingă proiectul.

Proiectul de lege, despre care Profit.ro a scris detaliat în numeroase rânduri, introduce, de anul viitor, un impozit specific pentru firmele din domeniul turistic, hotelier, restaurante, baruri și alimentație publică.

În vară, președintele Klaus Iohannis a cerut însă Parlamentului să reexamineze acest proiect, invocând faptul că firmele care vor avea de plătit un impozit mai mare se vor îndatora, ar putea apela la evaziune fiscală sau chiar ar putea fi închise.

Viitoarele impozite au fost prezentate în toamna anului trecut de Profit.roAICI și AICI.

loading...
Loading...

Citește și

Cetățenii orașului Târgu Jiu CHEMAȚI la PRIMĂRIE!

  „Primăria Municipiului Târgu Jiu a deschis o carte de condoleanțe „In Memoriam- Regele Mihai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.