Un nou meci pentru Panduri de a fi sau nu fi… în Liga I!


Trupa lui Stoican are în această vineri șansa de a reveni pe aceleași poziții cu alte două contracandidate la retrogradare: Concordia Chiajna și Poli Timișoara. În cazul în care vor obține toate cele trei puncte, la Severin, cu ASA Târgu Mureș, Pandurii se poate considera una dintre favoritele la locul de baraj pentru menținerea în Liga I.

După succesul din etapa trecută cu Concordia Chiajna, fotbaliștii de la Pandurii nu au din nou altă variantă decât victoria cu ”lanterna roșie” a play-out-ului, ASA Târgu Mureş. În această vineri, elevii lui Stoican dispută o altă ”finală” pe final de sezon, care poate cântări mult în economia luptei pentru evitarea matineului. Adversarul din runda cu numărul XI are şanse infime să scape de retrogradare, însă orice echipă rănită poate încurca socotelile, mai ales pe cele ale gorjenilor.

Trebuie să câştigăm, suntem obligaţi să o facem. Vom avea un meci foarte greu, sper să nu ni-l facem noi şi mai greu. ASA Tg. Mureş este o echipă imprevizibilă, vom avea un meci foarte greu. Mizez pe ambiţia băieţilor mei care sunt decişi să arate că au valoare şi merită să joace în Liga 1.
Flavius Stoican, antrenor Pandurii Târgu Jiu

„Nu trebuie să mai facem erori”

Deși formația ardeleană pleacă teoretic, cu șansa a doua în fața pandurilor, fiind ca și retrogradată, tehnicianul Flavius Stoican avertizează că nu va avea deloc o misiune facilă. ”Principalul” de pe banca pandurilor suflă şi-n iaurt doar ca să nu se ardă: „Cine spune că vom avea un meci uşor se înşeală. Nu va fi deloc un meci uşor, ştim cât este de important şi îl tratăm ca atare. Facem totul să luăm cele trei puncte. La o adică nu mă interesează să jucăm extraordinar, important e să luăm punctele”, declară Stoican. Antrenorul pandurilor pare să cunoască foarte bine echipa din Târgu Mureș și de aceea nu vrea să mai ofere niciun fel de cadou adversarului, unul resemnat în ceea ce priveşte şansele de salvare. „Ştim că s-au schimbat multe la ei, Ionel Ganea va merge pe tineri. Lucrul cel mai important este să fim mai concentraţi, mai ambiţioşi decât la ultimul meci. Nu trebuie să mai facem erori, nu trebuie să mai greşim. Depindem doar de noi ca să ne salvăm. Tratăm meciul ca o finală şi trebuie să câştigăm”, precizează Flavius Stoican. Partida dintre Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș se va desfășura în această vineri, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, de la ora 18:00. Înaintea acestui joc, formația gorjeană se situa pe locul VII din clasamentul play-out-ului, cu 20 de puncte, la 3 p distanță de Concordia Chiajna și Poli Timișoara.

loading...
Loading...

Citește și

Profi a ajuns până în optimile „naționalelor” la minifotbal

A ajuns la final și cea de-a patra ediție a Campionatului Național al Firmelor și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.