Un nou PRIMAR la Târgu Jiu

aurel-popescu

Aurel Popescu a fost desemnat de consilierii locali să preia frâiele Primăriei Târgu Jiu, după demisia lui Florin Cârciumaru. Adrian Tudor, celălalt viceprimar, a anunțat la începutul ședinței că nu dorește să ocupe funcția și-l va susține pe Popescu pentru scaunul de primar interimar. 15 consilieri au fost de acord cu această propunere, iar 5 au votat împotrivă. Aurel Popescu își va intre în rol în noua funcție începând cu data de 1 ianuarie 2017.

Aurel Popescu nu a avut emoții la votul pentru postul de primar interimar la Târgu Jiu, mai ales că Adi Tudor a anunțat că nu dorește să intre în competiție. 20 de consilieri locali au fost prezenți la ședință, iar după numărarea voturilor, Popescu a fost anunțat ca fiind primar interimar. „Vreau să vă asigur de întreaga mea colaborare pentru următoarea perioadă, o perioadă de interimat destul de importantă pentru noi, o perioadă în care negreșit voi face tot posibilul ca transparența să fie la ea acasă. Proiectele și investițiile pe carele-am promis vor fi puse în aplicare. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu Consiliul Local, pentru că aici sunt luate deciziile pentru bunul mers al lucrurilor în Municipiu”, a spus Aurel Popescu imediat după vot.

Candidat la parțiale

Aurel Popescu va intra în cursa electorală la viitoarele alegeri parțiale de la Primăria Târgu Jiu. Liderii Partidului Social Democrat Gorj au anunțat deja public că, Popescu este varianta la care partidul va apela la următoarele alegeri, iar social democratul a primit și girul Biroului Permanent în acest sens.

Demisia lui Cârciumaru

De la ședință a lipsit Florin Cârciumaru, însă acesta a trimis demisia scrisă din funcția de primar.

facs2

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.