marți , 12 decembrie 2017 - 4:26

Un PATRON din Târgu Jiu PRINS cu angajați la negru!

magazin

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a desfăşurat în săptămâna 17-21 octombrie mai multe acţiuni de îndrumare, prevenţie şi control în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă.
Inspectorii ITM Gorj au efectuat 32 controale din care 30 controale pentru identificarea şi combaterea cazurilor de muncă fără forme legale de angajare. „A fost depistat 1 angajator care presta activitate cu 1 persoană fără forme legale de angajare. A fost aplicată 1 sancţiune pentru utilizarea muncii fără forme legale de angajare în cuantum de 10.000 lei. Angajatorul depistat cu munca la negru desfăşura activitate de comerţ în Municipiul Târgu Jiu. Au fost aplicate în total 6 sancţiuni contravenţionale la 6 angajatori, în valoare de 17.500 lei, sancţiunile contravenţionale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor din Legea nr. 53/2003 republicata cu modificările şi completările ulterioare” se arată într-un comunicat de presă al ITM Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Ce i-au făcut polițiştii din Novaci unui şofer după ce l-au lăsat să petreacă două zile la Rânca!

Un echipaj al Poliției Novaci a reuşit, ieri, „marea performanță” de a-l lăsa fără permis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.