duminică , 19 noiembrie 2017 - 16:29

Un polițist și-a luat soția, asistentă pe ambulanță, la BĂTAIE! Întreaga scenă s-a petrecut chiar în curtea SPITALULUI!

Secvenţe violente au fost filmate în curtea serviciului de ambulanţă din Satu Mare. O asistentă a fost îmbrâncită, lovită şi trântită la pământ de soţul ei, polițist la Rutieră.

Tinerii abia se întorseseră din luna de miere, iar scandalul ar fi pornit după ce, gelos, bărbatul ar fi găsit un număr necunoscut în telefonul femeii. Cazul este cercetat de superiorii poliţistului.

Cei doi tineri sunt căsătoriţi de două luni. Extrem de gelos, bărbatul a mers după soţie la serviciu, iar între cei doi a izbucnit o ceartă. Cearta a fost filmată de un bărbat care locuieşte în zona. În imagini se vede cu cei doi se îmbrâncesc şi se lovesc reciproc. Apoi poliţistul îi dă o palmă femeii şi o izbeşte până aceasta cade peste un gard, pe un spaţiu verde. Ulterior, asistenta se ridică, o ia la fugă după soţ şi intră în maşina lui. Chiar dacă bărbatul coboară din autoturism, cearta continuă.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.