Un primar din Gorj și actuala SOȚIE de 25 de ani, MÂNDRI de fiica din prima CĂSĂTORIE a acestuia. Vezi ce NOTĂ a luat la BAC!

familia-bucurescu1

Primarul comunei Slivilești a avut numai motive de bucurie în acest an, a fost reales în fruntea primăriei, iar fiica sa a terminat cu o medie bună Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru și a obținut o medie de 8,78 la examenul de Bacalaureat.

Primarul comunei gorjene Slivileşti, Sorin Bucurescu, s-a căsătorit pentru a treia oară, în vara anului 2014. Frumoasa sa soție, Theodora, are 25 de ani, a terminat studiile în cadrul Universității Politehnica din Timișoara și tot în acea perioadă l-a cunoscut și pe primar. Cei doi au împreună un băiețel de aproape un anișor. Primarul din Slivilești mai are și o fiică din prima căsătorie care a împlinit de curând vârsta de 19 ani. Pe lângă această ocazie, familia Bucurescu a mai sărbătorit reușita tinerei la examenul de Bacalaureat. Iuliana Cristina Bucurescu a obținut la Limba și literatura română nota 9.3, la Istorie nota 7,35 și la Geografie 9,7 reușind să obțină media finală 8,78. Conform informațiilor ce le-am găsit pe contul de facebook al Iulianei, tânăra își dorește să urmeze o facultate în același oraș ca mama sa vitregă, adică în Timișoara.

Fiica și soția lui Bucurescu se înțeleg minunat!

Primarul mai are încă un motiv de bucurie, soția și fiica acestuia se înțeleg de minune. Pe conturile lor de facebook apar fotografi în care par foarte apropiate. „Fine, vrea să spună că nici surorile nu se înțeleg cum ne înțelegem noi de bine”, a scris Iuliana pe contul său de facebook în dreptul unei imagini cu ea și Theodora Bucurescu.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Cel mai BOGAT cioban din Târgu Jiu s-a CĂSĂTORIT în acest weekend! Uite ce rochie SUPERBĂ a avut mireasa și câți invitați au participat!

Weekendul ce tocmai a trecut a fost unul plin cu emoții pentru familia cunoscutului cioban …

3 comentarii

 1. o haimana si tasu un primar corupt care la fiecare contract cu primaria cere cate 10 20 chiar 30 40 la %un nenorocit iar fiesa o sugea la unu in masina acum cateva luni.

  • Subînțeles!

   Iar dvs,”domnule Ionuț”,sunteți un biet frustrat
   ,fără principii! Denigrarea familiei Bucurescu nu se face nici de o nulitate ca dvs.,nici prin modul josnic pe care ați ales să-l faceți. Cei care ne cunosc,știu exact cât valorăm și ce fel de oameni suntem! Vă mulțumesc pentru că suntem în gândul dvs.şi pentru că nu puteți dormi noaptea de grijile apăsătoare pe care ni le purtați!
   Oricum am face,nu există mod de a mulțumi invidioșii și dușmanii,dar Dumnezeu vede și nu iartă oamenii răzbunători și cu intenții rele!
   !!!SUNT SIGURĂ CĂ SUFERIȚI DE GLAUCOM OCULAR!!! V-AS RECOMANDA OPERAȚIA SAU O PERCHE DE OCHELARI,DAR NU EXISTĂ REMEDIU PENTRU ACESTA! DEȚINEȚI O IMAGINAȚIE BOGATĂ,ÎNSĂ AVEȚI MINTEA BOLNAVĂ!

  • America got it right and the world is in awe; since it couldn’t happen in their neck of the woods. He has a tough road ahead, but I am coeidfnnt he will lead us on a good path.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *