Un PRIMAR divorţează la câteva zile după ce a câştigat al patrulea mandat

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, divorţează, soţia acestuia, Ela Falcă, introducând acţiunea de divorţ la Judecătoria Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţinea de divorţ a fost înregistrată în data de 9 iunie, conform site-ul Judecătoriei Arad, adică la câteva zile după ce Gheorghe Falcă a câştigat cel de-al patrulea mandat consecutiv de primar.

Ela şi Gheorghe Falcă s-au căsătorit în octombrie 2002, naşi fiind preşedintele de atunci al României, Traian Băsescu şi Maria Băsescu. Cei doi au o fetiţă, Anamaria, în vârstă de 9 ani.

Gheorghe şi Ela Falcă nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Gheorghe Falcă a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomaţiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi în urma fuziunii cu liberalii, este preşedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluţia din 1989 şi al doilea de la 1900 încoace. Înainte de cele trei mandate de primar, în perioada 2000-2004, Gheorghe Falcă a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărţi pentru un post de ministru.

Ela Falcă este arhitect de profesie şi este fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, în prezent preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Cei doi au apărut împreună, cel mai recent, în public, duminica trecută, când s-au prezentat la vot. Ei au fost însoţiţi de fiica lor.

loading...
Loading...

Citește și

Ea este femeia lovită cu un CIOCAN în cap şi înjunghiată în inimă de soţul ei!

Sursa:https://specialarad.ro/nicoleta-a-fost-ucisa-de-sotul-ei-ionel-in-aceasta-dimineata-el-s-a-sinucis-imediat-dupa-aceea/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *