miercuri , 18 octombrie 2017 - 1:32

Un somnifer excelent: seminţele de măr

sanatate

Numeroase persoane care au probleme cu somnul caută tot felul de remedii pentru a scăpa de nopţile albe. Un remediu la îndemâna celor preocupaţi să scape de acest chin se află la îndemâna oricui, susţin nutriţioniştii europeni.

Mai mult, leacul este şi foarte ieftin şi asigură un somn odihnitor oricărei persoane care a testat tot felul de somnifere, fără folos.

Un somnifer foarte eficient și…ieftin

Remediul se prepară în felul următor: Preparaţi o infuzie dintr-o linguriţă de seminţe de mere, uscate bine şi măcinate, la o cană de apă clocotită. Lăsaţi pudra de mere obţinută la infuzat timp de 15 minute. După acest interval, strecuraţi lichidul şi beţi toată cantitatea de ceai înainte de culcare. Cu siguranţă, veţi avea un somn odihnitor, fără să vă treziţi de multe ori pe parcursul nopţii. De aceea, rețineți un lucru esenția: după ce mâncaţi merele nu aruncaţi seminţele!

sursa: click.roloading...
Loading...

Citește și

Aceste obiceiuri îți pot afecta iremediabil vederea!

Văzul este unul dintre simțurile cele mai importante, motiv pentru care trebuie să acorzi o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.