Unde a fost găsită, a doua zi, fata dispărută din Novaci!

disparuta

Minora dată dispărută de un supraveghetor în cadrul Apartamentului destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor Târgu-Jiu, loc în care locuia, a fost găsită în casa mamei sale din Novaci.
Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi că Maria Narcisa Romanescu a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors la centru. După o zi de căutări, poliţiştii au găsit-o pe minoră în casa mamei sale din Novaci. „La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat-o pe minora Romanescu Maria Narcisa, pe strada Valea Gilortului, din localitate, la locuința mamei sale, de unde a fost preluată și predată la Centrul de Primire în Regim de Urgență Târgu-Jiu. Astfel, minora care, cu o zi în urmă a plecat voluntar de la Apartamentul Destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copilului „Aleea Teilor” din Târgu-Jiu, pentru a merge la școală, a fost revocată din urmărire generală. Din declaraţia minorei a rezultat faptul că aceasta nu a săvârșit și nu fost victima vreunei infracțiuni”, potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj.

loading...

Citește și

Anunț ȘOC pentru toți PENSIONARII!

Guvernul ar putea adopta , în toamnă, un act normativ astfel încât pensionarii din sistemul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.