duminică , 19 noiembrie 2017 - 12:27

Unde a fost găsită, a doua zi, fata dispărută din Novaci!

disparuta

Minora dată dispărută de un supraveghetor în cadrul Apartamentului destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor Târgu-Jiu, loc în care locuia, a fost găsită în casa mamei sale din Novaci.
Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi că Maria Narcisa Romanescu a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors la centru. După o zi de căutări, poliţiştii au găsit-o pe minoră în casa mamei sale din Novaci. „La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat-o pe minora Romanescu Maria Narcisa, pe strada Valea Gilortului, din localitate, la locuința mamei sale, de unde a fost preluată și predată la Centrul de Primire în Regim de Urgență Târgu-Jiu. Astfel, minora care, cu o zi în urmă a plecat voluntar de la Apartamentul Destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copilului „Aleea Teilor” din Târgu-Jiu, pentru a merge la școală, a fost revocată din urmărire generală. Din declaraţia minorei a rezultat faptul că aceasta nu a săvârșit și nu fost victima vreunei infracțiuni”, potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Șapte persoane prinse muncind la negru de către inspectorii ITM Gorj. Amenzi URIAȘE pentru agenții economici

Inspectorii Serviciului Control Relații de Muncă din cadrul ITM Gorj au depistat, săptămâna trecută, cinci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.