Unde a fost noul ȘEF din CEO, înainte de NUMIRE! MANAGERUL ANULUI, în primul an de CRIZĂ!

borza

Consiliul de Supraveghere întrunit vineri la SE Rovinari a numit în Directorat un nou şef al Diviziei Strategii Dezvoltare, Sorin Boza. Acesta a lucrat la SINIAT şi este un fost coleg al vicepremierului Borc, pe vremea când amândoi au lucrat la Lafarge Romcim.

Despre numirea lui Sorin Boza în Directoratul CEO şi chiar să conducă acest for, s-a vorbit încă de acum trei-patru luni. În presa locală se nota la acea vreme că Boza urma să-l înlocuiască pe Laurenţiu Ciobotărică, fost director general interimar al CE Oltenia. Zvonurile nu s-au adeverit atunci însă, iar, de vineri, Boza ocupă un loc important în companie, fiind şeful Diviziei Strategii Dezvoltare, condusă timp de şase zile de Klaus Leiders.
Cine este Sorin Boza

Aflăm despre noul membru al Directoratului CEO că a fost numit “Managerul Anului” chiar în primul an de criză în România. Iată ce scria presa, în 2010: “Director de investiții Lafarge Ciment România și Republică Moldova, a fost numit “Managerul Anului” anul trecut, în primul an de criză din România. De ce? Pentru că a reușit să ducă la îndeplinire un proiect atât de amplu precum silozul tip dom de la Uzină din Medgidia, acesta fiind primul siloz de acest tip din Europa, dar și cel mai mare siloz tip dom pentru clincher din lume. El lucrează de 15 ani în Lafarge de pe vremea când era tânăr absolvent de facultate, un proaspăt inginer, dornic să lucreze în uzină. A avut șansa să conducă unul dintre cele mai mari proiecte Lafarge în România, cu un buget de peste 20 de milioane de euro, a lucrat cu oameni din șapte țări și a reușit să finalizeze proiectul la timp și fără niciun incident pe partea de securitatea muncii”. Sorin Boza este un specialist care a lucrat şi la SINIAT, în Gorj, fiind cel care s-a ocupat de realizarea fabricii de gis carton de la Turceni. Înainte cu numai trei zile de numirea sa în Directoratul CEO, Sorin Boza pleca spre Athos: „Alături de oameni aproape sufletului meu dimineaţa devreme în drum spre Athos”, a scris directorul pe pagina sa de socializare, alături de o fotografie de grup.
Sorin Boza face parte din Directoratul CEO, alături de Ionel Ilie, Laurenţiu Ciobotărică, Daniel Antonie şi Ovidiu Bălăcescu.
loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.