Unde au primit INTERZIS tinerii care au făcut sex oral cu o fată de 13 ani!

colajoral3

Cei doi tineri reținuți, săptămâna trecută, de polițiștii din Turceni pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și proxenetism rămân, în continuare, în arest la domiciliu.

Judecătorii Tribunalului Gorj au respins, ieri, contestațiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu și unul dintre tineri, formulate împotriva măsurii preventive a arestului la domiciliu. Procurorii îi voiau pe cei doi tineri după gratii, după ce aceștia ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minora de 13 ani, din oraşul Turceni, iar mai apoi au plasat-o, în schimbul unor sume de bani, și unui localnic de 49 de ani. Unul din cei doi băieți este minor și a cerut clemență magistraților, invocând faptul că nu poate merge la școală din cauza măsurii restrictive dispusă împotriva sa.

Nu au voie să vorbească cu minora

Procurorii au cerut încă de săptămâna trecută arestarea preventivă a lui Cristian Aurel Dorobanțu și Antonio Marian Kurti, cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, şi proxenetism, însă magistrații Judecătoriei Tg –Jiu au dispus împotriva acestora măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii le-au impus acestora, printre altele, să nu ia legătura cu fata de 13 ani, parte vătămată în această cauză.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi tineri , în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, și un localnic, de 49 de ani, din Turceni, în perioada iulie – septembrie a.c., ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minora de 13 ani, din același oraş. Orgiile sexuale ar fi avut loc într-o garsonieră închiriată de unul dintre aceștia de la CEO, iar fata ar fi întreținut relații intime și cu alți bărbați, la recomandarea unuia dintre cei trei.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *