Unii români nu au ce MÂNCA, iar ei se răsfață cu PENSII de 1 MILIARD de lei vechi! Cum este posibil așa ceva?

Scandal uriaș în justiție, după ce ministrul Justiției, Raluca Prună, a afirmat că 60 de judecători au pensii de peste un miliard de euro. În replică, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat, joi, că va trimite o solicitare la Casa de Pensii, pentru a primi date despre situaţie privind pensiile magistraţilor în cuantum de 100.000 lei ( un miliard de lei vechi) şi peste.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! Accident la Drăgoieni! Două mașini IMPLICATE!

Două mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe raza localității Drăgoieni, în același loc în …

3 comentarii

  1. Tara de CĂ C A T! Chiar nu mai exista un strop de decenta, de bun simt? Chiar va bateti joc cum vreti de poporul asta??? Jigodiilor!Veti plati candva!

  2. Jaful din Romania este fara limita.Aceste pensii denota halul de decadenta in care a ajuns justitia romana.Smecherul in roba haleste tot:salariu excesiv de mare nemeritat,spaga in actul procesual,pensie uriasa. ROMANIA arata mult mai bine fara aceste lacuste, care au facut pagube Statului Roman de cateva sute de milioane de euro , datorita erorilor judiciare comise .In drept ei au capturat Statul Roman,extorcandu-i toate resursele financiare cu complicitatea politicienilor romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *