Uniunea Salvați România și-a deschis filială în Târgu Jiu

usr-targu-jiu

  • USR filiala Târgu Jiu a fost înfiinţată în data de 09.10.2016;
  • USR filiala Târgu Jiu si-a desemnat echipa de conducere.

Târgu Jiu, 12 octombrie 2016 – USR si-a deschis porţile pentru cetăţeni si la Târgu Jiu. Filiala USR Târgu Jiu a fot înfiinţată la data 09.10.2016. În urma votului persoanelor devenite membre prin decizia Biroului Permanent Naţional din data 03.10.2016 a fost aleasă echipa de conducere care este formată din :

Preşedinte – Miruţă Radu. Chilea Nicolae, Vladu Bogdan – viceprededinti; Membri birou permanent – Vintilescu George, Ciolacu Alexandru Togoe Adrian, Bocşe Cornel, Bucalae loan – comisia de arbitraj; Calotă Dumitru-cenzor;
Grupul USR coagulat la Târgu Jiu invită persoanele ale căror principii se regăsesc printre cele asumate de USR să se alăture filialei locale. În urma aplicării pe site-ul sau pagina de Facebook a partidului, doar persoanele care îndeplinesc criteriile de integritate vor fi contactate. În perioada următoare Filiala USR Târgu Jiu va gestiona crearea filialelor în alte câteva localităţi din Gorj, astfel încât persoanele interesate pot trimite un mesaj pe pagina de Facebook a USR Gorj.

„Implicarea colectivă, lipsită de interese meschine cred că poate schimba lucrurile, rezultatele acţiunilor noastre pot convinge şi alţi oameni, iar…mai mulţi noi împreună, înseamnă mai puţini şi mai slabi altii”, este de părere Radu Miruţă, preşedintele ales al filialei USR Târgu Jiu.

Mai multe informaţii despre filiala locală puteţi găsi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/USRGorj/?fref=ts

Despre Uniunea Salvaţi România

Uniunea Salvaţi România a apărut ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute la alegerile locale din Bucureşti de pardidul Uniunea Salvaţi Bucureştiul.

Uniunea Salvaţi România este a treia forţă politică din ţara, conform unui sondaj de opinie realizat de Kantar TNS referitor la intenţia de vot la alegerile parlamentare din decembrie.

USR -10% devansează ALDE-7%, UDMR-5%, PMP-4%, PRU-1%. PSD are 45% intenţie de vot, în timp ce PNL 25%.

În Bucureşti USR se situează pe locul al doilea, cu 29%, după PSD(35%). Pardidul este condus de Nicuşor Dan.

Mai multe informaţii despre USR şi programul politic le găsiţi la următoarele link-uri : https://usr.ro / ; https://usr. ro/program/

Sau pe pagina oficială de facebook : https://www.facebook.com/USRNational/?fref=ts
loading...
Loading...

Citește și

S-a dat lege. Cum poți să ieși la pensie MAI DEVREME!

În România, vârstă legală de pensionare este de 65 de ani, pentru bărbați, și 63 …

3 comentarii

  1. USR, este partidul compus din trădători neamului ,trebuie să-și schimbe denumirea „UNIUNEA SALVAȚI PE JOHANNIS ȘI GUVERNUL MEU„.

  2. Esti ramas chiaun de aseara Petrescule sau ai inceput de dimineata ?

  3. Trebuia sa ma ia si pe mine in echipa ca sunt ruda cu Miruta ce dragostea mea ca macar parlamentar sa fiu daca nu am putut inspector sef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *