Unul dintre BOGAŢII GORJULUI și-a vândut PROPRIETĂŢILE din Tg-Jiu și acțiunile la un POST LOCAL de televiziune!

iriza

Unul dintre parlamentarii bogați ai Gorjului a făcut câteva afaceri profitabile, în acest an. Cei mai mulți bani i-a încasat din vânzarea părții sale dintr-un post TV local, însă este dator la un afacerist din Alba. Este vorba despre deputatul ALDE, Scarlat Iriza, candidat la alegerile din 11 decembrie la un post de senator.

Scarlat Iriza era, până în luna iunie a acestui an, proprietarul a șase terenuri în Tg-Jiu, Bălești și Lelești, cu excepția unei moșteniri a soției, toate celelalte proprietăți cumpărate în ultimii 14 ani.
La finele acelei luni, deputatul ALDE a vândut un teren intravilan de 1.554 de mp cu 47.000 de lei, adică, cu aproape 7 euro m.p, fiului său, iar pe un altul i l-a donat acestuia.
Deputatul nu a punctat doar la afacerile imobiliare, ci și la cele auto. Tot în luna iunie, Iriza a vândut unul din SUV-urile pe care le deține, un Volkswagen Touareg cu doar 5.000 de euro. Deputatul mai are în parcul său auto o Dacia Logan, un Duster, o autoutilitară și un Rover.
Deși are nevoie de fonduri pentru campania electorală, parlamentarul nu pare să aibă probleme cu banii având în vedere că și-a creditat firmele cu peste 600.000 de lei, iar anul trecut a încasat dividende în sumă de 74.000 de lei. Pentru vânzarea acțiunilor pe care le deținea la societatea care deține licența la un post local de televiziune parlamentarul a încasat 15.000 de euro.
Totuși, Iriza s-a împrumutat, în acest an, 50.000 de lei de la un om de afaceri din Alba Iulia.

loading...
Loading...

Citește și

Boza, într-o delegație alături de lideri sindicali! Se discută înstrăinarea unei bucăți din CE Oltenia

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află de marți la Brăila, alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *