Vă spun la revedere!

Mihaela-FLOROIU-2Au trecut patru ani jumătate de când am început să scriu la Gorj Domino și a venit momentul să îmi iau la revedere de la domniile voastre, cititorii mei, ai noștri. Vă mulțumesc pentru că de-a lungul anilor nu doar mi-ați citit articolele și editorialele, dar și pentru că, de câte ori am prezentat cazuri umanitare, povești de viață impresionante, ale unor oameni care aveau nevoie de ajutor, dumneavoastră nu ați rămas indiferenți! Am reușit împreună, de-a lungul acestor ani frumoși, să ajutăm mai multe familii și copii care aveau mare nevoie de o mână de ajutor. Ați fost lângă ei și, cu siguranță, cei ajutați vă vor fi recunoscători toată viața, amintindu-vă în rugăciunile lor.

Nu voi mai scrie la acest cotidian, dar voi continua să scriu și sper ca domniile voastre să continuați să îmi citiți articolele, să îmi urmăriți munca. Am ales să mă alătur unei echipe care promovează Gorjul, cultura, obiceiurile și tradițiile, dar și obiectivele turistice din zona noastră. Proiectul, care se bucură de aprecierea multora, a pornit dintr-o joacă (așa cum spunea fondatorul său), câteva idei și mult entuziasm. Va fi locul perfect pentru mine, în care munca va fi o adevărată plăcere, cred că vom reuși să redeșteptăm în gorjeni și nu numai iubirea față de frumos, față de artă, de tradiții. Sper să îmi urmăriți articolele și să înțelegeți de ce am ales acest proiect.

Anii care au trecut au avut frumusețea lor, la Gorj Domino am putut să fac lucruri la care nu mă gândeam. Îmi vine și acum în minte campania umanitară din 2012, cea alături de minunata doamnă Lili Roată și de elevii dumneaei. Împreună cu domniile voastre am strâns banii necesari salvării vieții unui înger de fetiță, Lidia Drăghescu din Tismana. Nu o să îi uit vreodată chipul angelic! Dacă ați vedea cât de mare s-a făcut! Minunat de frumoasă! Plus alte cazuri umanitare ajutate. Am făcut bine, dar l-am făcut împreună și dacă nu lucram la Domino, nu știu dacă le puteam face. Am încercat ca prin editorialele mele să ating o coardă sensibilă din sufletele dumneavoastră, am vrut să fac bine. Și sper că am reușit. M-am legat sufletește de echipa de la Domino, la fel cum am fost legată sufletește și de foștii colegi de la Gazeta de Sud. Nu am schimbat decât trei locuri de muncă în cei 11 ani de presă. Cred în decizia pe care am luat-o, dar asta nu înseamnă că nu îmi pare rău că plec de la Domino.

Vă doresc multă sănătate, să rămâneți plini de speranță, frumoși la suflete și dornici de a face bine! De am fi cu toții așa… deh! Asta este o altă discuție! La revedere și pe curând, cu alte momente de viață, de bine si de frumos…
loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

11 comentarii

 1. Baftă multă la noul loc de muncă! Suntem alături de tine. 🙂

 2. O să-mi lipsesti… Succes, draga mea!

 3. Costea Vladimir-Adrian

  Felicitari pentru toata munca depusa in toti acesti ani. Mult succes in continuare!

 4. Du-te tare ia-o lent… oricum nu aveai talent 🙂

 5. Si totusi, in inima ta stiai ca daca dam altora o mana de ajutor, ma refer la articolele tale publicate in scop umanitar,devenim mai mult ,nu mai putin!Sa auzim numai de bine!Succes!

 6. Simona Radoi

  Iti doresc mult succes ! Profesionalismul de care ai dat dovada in aceasta perioada este de apreciat. Prin tine vom fi aproape la orice eveniment important in Gorj. Mereu la curent si mereu informati. Succes!

 7. Va doresc putere de munca, succes in ceea ce v-ati propus si realizari frumoase,
  pentru ca le meritati din plin. Sunteti un om minunat!

 8. Adela Sgondea

  Felicitări pentru toată munca de pana acum și succes pe mai departe! Respect!

 9. Salutari ,, preoteaso”! Noroc in viata!💐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *