Val de frig!

Cele mai scăzute temperaturi din această toamnă s-au înregistrat, vineri dimineaţă, la Vârful Omu, în Munţii Bucegi, minus 6 grade Celsius, şi la Miercurea Ciuc, minus un grad Celsius, în timp ce la Bâlea Lac, în Masivul Făgăraş, este un strat de zăpadă de doi centimetri.

Minima de minus un grad Celsius a fost înregistrată la Staţia Meteo Miercurea Ciuc la ora 7.00, fiind şi brumă, iar o temperatură la limita îngheţului, de minus 0,4 grade Celsius, a fost consemnată şi în localitatea Joseni.

Dimineaţa de vineri a fost rece în tot judeţul Harghita, cu valori termice minime de un grad Celsius la Staţia Meteo Bucin, trei grade Celsius la Topliţa şi şase grade la Odorheiu Secuiesc.

Meteorologul Narcisa Milian de la Serviciului Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud – Sibiu a declarat corespondentuluiNews.ro că valoarea termică minimă înregistrată, vineri dimineaţă, la Staţia Meteo Miercurea Ciuc este cea mai scăzută din ţară şi că dimineaţa zilei de vineri a fost rece în toată Transilvania, minimele variind între minus un grad Celsius şi 7 grade Celsius.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO! Pârâu ieșit din matcă, la Novaci! Mai multe gospodării și străzi inundate!

La Novaci și Polovraci, mai multe gospodării au fost inundate. Un pârâu a ieșit din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.