Vedele paradei militare!

Ziua Naţională. Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Română va veni la parada militară de 1 Decembrie, ce urmează a avea loc anul acesta la Arcul de Triumf după o pauză de doi ani, timp în care a fost organizată în Piaţa Constituţiei.

Ziua Naţională. Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, dincolo de cele şase avioane F-16 Fighting Falcon, la defilare mai poate fi admirată noua ţinută de luptă a Armatei Române care va intra în dotare în anul 2017, scrie Agerpres.

De asemenea, vor fi putea fi văzute în premieră la parada de 1 Decembrie, de Ziua Naţională, vehiculele de evacuare medicală ale Forţelor terestre, construite pe platforma MLI-84.

Defilarea de anul acesta de Ziua Naţională va fi oferi ocazia Forţelor pentru Operaţii Speciale (FOS) de a-şi prezenta noile motociclete Enduro MT 230 intrate de curând în dotare. Aceste motociclete sunt folosite pentru misiuni specifice ce presupun un mare grad de mobilitate.

Ziua Naţională. Tot în 2016 au intrat în dotarea FOS şi vehiculele Rangers Polaris 6×6, folosite pentru acţiuni de căutare, salvare, evacuare şi cercetare în teren accidentat. Şi ele vor putea admirate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf. (Antena 3)

loading...
Loading...

Citește și

Subvenţiile pentru angajatori, dublate!

Ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, marți, că Guvernul va dubla subvențiile pentru angajatori, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.