VERIFICARE la CEO: Condițiile de muncă!

excavator-cariera-rosiuta-zapada

Asigurarea condițiilor necesare desfășurării activității în această perioadă este ținută permanent sub supraveghere, arată conducerea Complexului Energetic Oltenia, într-un comunicat de presă.

Astfel, în cursul zilelor de 9 si10 ianuarie 2017, „au fost efectuate controale, atât la unitățile miniere, cât și la electrocentralele aferente CE Oltenia, asupra modului de acordare al ceaiului, dotării cu echipament individual de protecție corespunzător perioadei de iarnă, asigurării încălzirii sediilor sociale, atelierelor și a cabinelor fiecărui utilaj, amenajării drumurilor de acces”, mai arată conducerea CEO.

Dozatoare la fiecare punct de lucru

Fiecare punct de lucru (din cariere și din centrale), inclusiv fiecare excavator este dotat cu dozator de apa caldă, astfel că ceaiul poate fi preparat oricând pe parcursul schimbului de lucru, existând un acord cadru de furnizare a apei plate valabil până în septembrie 2017, cu contract subsecvent valabil până în februarie 2017. În urma acțiunii de verificare desfășurate nu au fost constatate deficiențe care să împiedice bună desfășurare a activității.

loading...
Loading...

Citește și

CONTRACT cu CEO! 60 de hectare de teren, ÎMPĂDURITE în timp RECORD! Angajaţii TESA, pe câmp!

CE Oltenia redă periodic în circuitul natural, terenuri care au fost exploatate de lucrări miniere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *