vineri , 24 martie 2017 - 23:49

VERIFICARE la CEO: Condițiile de muncă!

excavator-cariera-rosiuta-zapada

Asigurarea condițiilor necesare desfășurării activității în această perioadă este ținută permanent sub supraveghere, arată conducerea Complexului Energetic Oltenia, într-un comunicat de presă.

Astfel, în cursul zilelor de 9 si10 ianuarie 2017, „au fost efectuate controale, atât la unitățile miniere, cât și la electrocentralele aferente CE Oltenia, asupra modului de acordare al ceaiului, dotării cu echipament individual de protecție corespunzător perioadei de iarnă, asigurării încălzirii sediilor sociale, atelierelor și a cabinelor fiecărui utilaj, amenajării drumurilor de acces”, mai arată conducerea CEO.

Dozatoare la fiecare punct de lucru

Fiecare punct de lucru (din cariere și din centrale), inclusiv fiecare excavator este dotat cu dozator de apa caldă, astfel că ceaiul poate fi preparat oricând pe parcursul schimbului de lucru, existând un acord cadru de furnizare a apei plate valabil până în septembrie 2017, cu contract subsecvent valabil până în februarie 2017. În urma acțiunii de verificare desfășurate nu au fost constatate deficiențe care să împiedice bună desfășurare a activității.

loading...

Citește și

Artego Târgu-Jiu vrea să dea DIVIDENDE!

Compania propune acţionarilor să prelungească două linii de credit de lucru de 32 mil. lei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.