Veste bună de la judecători pentru celebrul afacerist din Gorj, surprins în timp ce aduna gunoaie de pe străzi


Procesul în care Compartimentul de Executări Penale din cadrul Tribunalului Gorj a solicitat revocarea sau anularea suspendării executării pedepsei în cazul lui Cristea Fluerătoru s-a încheiat în favorea fostului lider de sindicat. Omul de afaceri a primit trei ani de închisoare cu suspendare, după contopirea celor două pedepse, termenul de încercare fiind de opt ani, perioadă în care va trebui să respecte o serie de măsuri.

Cristea Fluerătoru avea două condamnări la închisoare cu suspendare. „Nu am încălcat absolut nimic. Din contră, am făcut muncă în folosul comunităţii într-un dosar, am plătit toate amenzile, cheltuielile judiciare”, declara Cristea Fluerătoru.
Ultima sentinţă a fost dată în cazul său la Curtea de Apel Craiova, care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Acesta a fost inculpat în dosarul supranumit ”Lotul Fluerătoru”, care vizează modul în care a fost făcută modernizarea drumului Ştiucani-Ploştina. Fostul sindicalist a fost deferit Justiţiei şi pentru evaziune fiscală.
Bărbatul de 47 de ani mai are o sentință definitivă din anul 2012, în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru vătămare corporală, fiind judecat pentru că l-ar fi lovit pe Ghassan Hussein Khraibani.
În 2016, fostul sindicalist Cristea Fluerătoru a muncit în folosul comunităţii, fiind văzut în timp ce aduna resturi menajere pe străzile din municipiul Motru.

loading...
Loading...

Citește și

CINCI posturi vacante la Spitalul Rovinari! Vezi condițiile!

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari, Judeţul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.