sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 14:19

Veste de la Guvern pentru CEO!

Guvernul a alocat, jieri, fondurile necesare pentru plata salariaţilor disponibilizaţi în cursul anului 2017 de la Complexul Energetic Oltenia.

 Astfel, Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi (joi – n.r.) alocarea sumei de 12,744 milioane lei din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2017 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază cele 1.000 de persoane disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Oltenia. În urma consultărilor cu sindicatele, s-a convenit ca în cursul acestui an să fie disponibilizaţi 1.000 de salariaţi, jumătate din numărul de concedieri prevăzut în Planul de disponibilizare 2016 – 2017, aprobat prin hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor nr. 43/12.12.2016′, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Venitul lunar de completare se adaugă indemnizaţiei de şomaj şi se acordă în baza OUG 36/2013 privind aplicarea în perioada 2013 – 2018 a unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare.

https://www.dcnews.ro/bani-pentru-salariatii-disponibilizati-de-la-ce-oltenia_543263.html

loading...
Loading...

Citește și

Sase copii si mama lor, internati intr-un centru din cauza violentelor in familie. Tatal, retinut de politisti

O femeie de 39 ani din Bumbesti Ciocadia, agresata de soț, a fost internata, impreuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.