miercuri , 22 noiembrie 2017 - 9:22

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de 2.000 de lei nu va fi implementat din 2018, asa cum era prevazut in programul de guvernare, informeaza HotNews.

 Intrebat insa ce se intampla cu impozitul zero pentru salariile mai mici de 2.000  de lei, Ionuţ Misa a raspuns: „Aceasta masura nu va fi implementata in aceasta perioada si pana la sfarsitul anului”.

 Ministrul a anunţat insa o taxa de solidaritate de 2%, ”care va reveni angajatorului”

„E o taxa prevazuta la nivelul Uniunii Europeane, nu e una instituita de Guvern. Exista o directiva europeana care ne obliga sa aplicam un anumit procent fondului de salarii. Aceasta taxa nu poate fi eliminata sub nicio forma. Directiva europeana reglementeaza taxa pentru fondul de salarii. Nu numai mediului privat, ci si sistemului public. Taxa o plateste angajatorul la fondul de salarii”, a adaugat el.

http://www.stirilekanald.ro/impozitul-zero-pentru-salariile-sub-2-000-de-lei-nu-va-fi-implementat-17339612

loading...
Loading...

Citește și

Primăria unui sat oferă 60.000 de euro drept „primă de instalare” familiilor care vor să se mute

Locuitorii din cătunul Albinen, în cantonul elveţian Valais, sunt dispuşi să scoată bani din buzunar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.