marți , 12 decembrie 2017 - 2:41

Veste uriasa pentru utilizatorii de iPhone! Pot castiga 1.5 milioane de euro daca fac asta

iphone

Iata cum stricarea iPhone-ului poate aduce 1.5 milioane de dolari.

Nu a trecut mult timp de la lansarea iPhone 7 dar acesta a fost distrus deja in nenumarate clipuri aparute pe internet – l-am vazut chiar si aruncat de pe Burj Khalifa! Iar distrugerea telefonului tocmai a devenit si mai atractiva!

Digital Spy scrie ca exista un mod prin care un utilizator poate castiga 1.5 milioane de dolari – daca reuseste sa sparga noul iOS 10. Pentru castigarea sumei, utilizatorul trebuie sa descopere o vulnerabilitate care nu a fost cunoscuta pana acum ce permite jailbreak-ul sistemului de operare de la distanta. Recompensa este oferita de Zerodium.

Fondatorul Zerodium, Chaouki Bekrar, mai sugereaza ca este dispusa sa cumpere mai multe device-uri sparte la acest pret. De ce o suma atat de mare? Aplicatiile care functioneaza numai pe telefoanele carora le-a fost facut jailbreak genereaza venituri consistente. Cei de la Apple au propriul sistem de recompense pentru persoanele care descopera vulnerabilitati in iOS.

Loading...

Citește și

Noile telefoane Samsung vor permite autentificarea prin cititul în palmă

Un nou brevet cerut de Samsung arata o noua tehnologie – autentificarea prin citirea in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.