Veste uriasa pentru utilizatorii de iPhone! Pot castiga 1.5 milioane de euro daca fac asta

iphone

Iata cum stricarea iPhone-ului poate aduce 1.5 milioane de dolari.

Nu a trecut mult timp de la lansarea iPhone 7 dar acesta a fost distrus deja in nenumarate clipuri aparute pe internet – l-am vazut chiar si aruncat de pe Burj Khalifa! Iar distrugerea telefonului tocmai a devenit si mai atractiva!

Digital Spy scrie ca exista un mod prin care un utilizator poate castiga 1.5 milioane de dolari – daca reuseste sa sparga noul iOS 10. Pentru castigarea sumei, utilizatorul trebuie sa descopere o vulnerabilitate care nu a fost cunoscuta pana acum ce permite jailbreak-ul sistemului de operare de la distanta. Recompensa este oferita de Zerodium.

Fondatorul Zerodium, Chaouki Bekrar, mai sugereaza ca este dispusa sa cumpere mai multe device-uri sparte la acest pret. De ce o suma atat de mare? Aplicatiile care functioneaza numai pe telefoanele carora le-a fost facut jailbreak genereaza venituri consistente. Cei de la Apple au propriul sistem de recompense pentru persoanele care descopera vulnerabilitati in iOS.

Citește și

Galaxy S8 a stabilit un record incredibil! Câți oameni au putut să facă precomandă în doar 2 zile

Galaxy S8 si S8+ au batut toate recordurile in ceea ce priveste precomenzile. Noul flagship …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.