sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 6:50

VESTEA pe care a primit-o Toni Greblă în dosarul de la Înalta Curte

Procesul fostului judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, a fost amânat, luni, de magistrații de la ICCJ, pentru data de 13 octombrie, termen la care vor fi audiați alți martori, din rândul celor aproximativ 70 de persoane aflate pe listă, în rechizitoriu. Fostul senator de Gorj este judecat pentru infracțiuni de corupție, alături de alte patru persoane, printre se află și finul său, afaceristul Ion Bîrcină. Printre altele, fostul senator este acuzat că ar fi desfășurat activități comerciale incompatibile cu funcția pe care o ocupa, dar și de primirea unor “foloase necuvenite” de la Bîrcină. Toni Greblă a susținut permanent că este nevinovat.
Finul său, Ion Bîrcină, zis Goeru, este așteptat mai devreme la ICCJ, întrucât pe 5 octombrie are termen într-un alt dosar de corupție. Bîrcină a formulat apel după ce, pe 3 martie 2016, Curtea de Apel București l-a condamnat în 2016 la 1 an şi 4 luni de închisoare. În total, cinci persoane sunt judecate în această cauză.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.