luni , 25 septembrie 2017 - 21:45

Vești bune de la Fisc

finante-(1)2

Vești bune pentru români. De la 1 noiembrie vor scăpa de drumul până la Fisc pentru a obține o adeverință sau un certificat fiscal. Din noiembrie, Fiscul va transmite aceste documente online către celelalte instituţii publice . Guvernul vrea să taie cât mai mult din hârtiile cerute inutil de funcţionari. Comunicarea cu Fiscul poate fi, în anumite cazuri, doar online. E nevoie să intraţi pe site-ul ANAF, să vă faceţi cont în Spaţiul Privat Virtual, de unde puteţi cere eliberarea adeverinţei de venit sau a certificatului de atestare fiscală. Când documentul e gata, veţi fi anunţat prin e-mail. Informatizarea Fiscului aduce şi alte veşti. Instituţia va bloca un singur cont şi doar pentru suma datoriei, iar popririle vor fi ridicate în câteva ore, nu în decurs de 10 zile, cum este în prezent.

Maria Popescu

loading...

Citește și

Clipe de coșmar pentru un adolescent de 16 ani, în Piața Centrală din Târgu-Jiu: „Piticu” și „Boncu”, reținuți după ce l-au umilit

Doi tineri de 17 și 18 ani, din Târgu-Jiu, au fost reținuți, vineri, pentru tentativă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.