VEȘTI ÎNGRJORĂTOARE de la METEO! Prognoza pe trei luni

In luna iunie, valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud- estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

In iulie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

In august, temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal. Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.

Luna aprilie a acestui an a fost a 12-a luna consecutiv cand s-a depasit un record de caldura, cea mai lunga perioada din anale, semn al unei accelerari a incalzirii planetare, conform Agentiei americane oceanice si atmosferice (NOAA).

Vezi toate datele aici: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/estimarile-anm-pentru-intervalul-urmatoarele-3-luni-meteorologii-anunta-canicula-severa-in-august.html

loading...
Loading...

Citește și

Unde va ploua în aceste zile!

Vremea în mini-vacanța de Rusalii. Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în mini-vacanţa de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *