Vezi AICI mărturisirea INCREDIBILĂ a unei INTERPRETE de muzică populară

marcel-toader-si-maria-cnstantin

Fosta interpretă de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” s-a destăinuit pe facebook! Cântăreața de muzică populară, Maria Constantin, s-a arătat deranjată de faptul că unul dintre fanii săi i-a atacat soțul.

Maria Constantin a fost criticată de fani, pe Facebook, pentru atitudinea pe care a avut-o în cadrul reality show-ului  „Ferma vedetelor”, unde blonda a ajuns în finală, dar a pierdut bătălia pentru titlul de „Fermierul Anului”. „Păcat că stai lângă un om ca Marcel, e un pervers, calcă pe cadavre pentru bani (…) Ești prea puternică să depinzi de el, poate timpul îți va demonstra”, i-a scris femeia, pe Facebook, Mariei Constantin. Cântăreața i-a luat apărarea imediat soțului și a insinuat că Marcel Toader ar fi salvat-o din sărăcie, după ce a rămas fără nimic în urma divorțului de fostul soț, scrie libertatea.ro: „Păcat că dumneavoastră aveți această părere pentru că dacă nu ar fi fost soțul meu care să mă susțină financiar și psihic, cu siguranță nu aș mai fi venit în fața oamenilor cu atât de multe proiecte muzicale și realizări. Dar este părerea dumneavoastră și o respect (…) Nu am fost atât de puternică din punct de vedere financiar venind după un divorț și rămânând fără absolut nimic. Omul pe care l-am întâlnit mi-a fost alături și mi-a dat aripi ca să zbor”. I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Un comentariu

  1. KKAT ca apa rece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.