duminică , 22 octombrie 2017 - 22:18

Vezi când vor fi gata locuințele sociale din Târgu Jiu!

blocuri-anl

Încă două blocuri de locuințe sociale din Târgu-Jiu vor fi gata în scurt timp. Lucrările au început în luna martie a anului 2015, iar până acum târgujienii care își doresc o astfel de locuință au depus sute de cereri.

În ultimii ani, Primăria Târgu Jiu a repartizat aproape 900 de unităţi de locuinţe către cei îndreptăţiţi, atât prin programul ANL, respectiv locuinţe pentru tineri, cât şi locuinţe sociale. La sfârșitul lunii octombrie, vor fi gata și cele două blocuri de locuințe sociale situate în zona Ciocârlău. Investiţia se ridică la 6 milioane de lei, bani de la Guvern și va dispune de 64 de locuințe pentru familii cu probleme sociale grave. „Cele două blocuri de locuințe sociale sunt în fază de finalizare așa că în luna octombrie, spre sfârșit sperăm să putem face recepția” a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Programul RABLA 2018 se extinde! Vezi ce poți să cumperi cu tichetul!

  Ministerul Mediului pregătește o serie de programe destinate reducerii poluării, printre care se află …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.