Vezi ce a găsit un bărbat în PÂINEA pe care o consuma! Era să își spargă DINȚII!

Surpriză neplăcută pentru clientul unui hipermarket din Capitală. Bărbatul a cumpărat o pâine, în care susţine că a descoperit un şurub. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au început o anchetă.

„Efectiv am simţit ceva foarte puternic, o durere către dinte şi gingie. Mi-am dat seama că este un corp dur şi prin pipăire am observat că este un şurub. Bine, el era învelit în pâine. Am descoperit că era un şurub pe care puteam să-l ingerez,” povestește Mihai Manole, consumator.

Omul a mers să reclame problema la hipermarketul de unde a cumpărat pâinea. N-a prezentat însă şi bonul fiscal, susţin reprezentanţii magazinului.

„În lipsa elementelor solicitate de noi, nu am avut posibilitatea să facem verificarile. Cora Romania îşi asigură toţi consumatorii că produsele comercializate în magazinele sale respectă în totalitate standardele legale privind siguranţa alimentară şi că sunt implementate sisteme de monitorizare a calităţii în toate magazinele din reţeaua sa”, au răspuns reprezentanţii hipermarketului, potrivit digi24.ro.

Cazul e şi în atenţia ANPC, care anunţă că va demara un control.

„Vom merge pe trasabilitatea produsului, pe fluxul tehnologic, să vedem exact unde a existat problema de contaminare sau introducere a acelui obiect, corp străin, în corpul respectiv,” spune Paul Anghel, director general ANPC.

În cazul în care se găsesc nereguli la produsele de panficaţie, oamenii pot face sesizări şi la Direcţia Sanitar-Veterinară. Ulterior, o echipă mixtă formată din inspectori DSV şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică va merge în control.

Amenzile, în acest caz, sunt cuprinse între 3.000 şi 30 de mii de lei şi vizează magazinul care vinde produsul cu probleme.

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *