sâmbătă , 19 august 2017 - 14:21

Vezi ce a pățit o gorjeancă după participarea la un show TV

Maria Constantin, soția omului de afaceri Marcel Toader, este o cunoscută interpretă de muzică populară. Blonda a participat însă și la „Vocea României”, show la care a demonstrat că poate cânta și muzică ușoară.  Despre această participare a vorbit vedeta în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Maria Constantin a mărturisit, la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, ce i s-a întâmplat după ce a participat la show-ul de televiziune „Vocea României”, acolo unde a fost una dintre concurente.

„Pentru mine, experiența de la Vocea României a însemnat foarte mult. În momentul în care ajung la evenimente, oamenii de acolo mă recunosc. De acolo mă iau. Îmi spun: Aaaa, tu ai fost la Vocea României. Oamneii m-au susținut foarte mult și le mulțumesc. sunt foarte fericită că am ajuns până la acel punct. Eu sunt de fapt o interpretă de muzică populară care poate să cânte și altceva, și alt gen muzical”, a explicat artista.

loading...

Citește și

FOTO: Ce au descoperit în această dimineață câțiva localnici în curtea unei școli din Gorj! Sunt INDIGNAȚI: „Vă rugăm, LUAȚI MĂSURI!”

În satul Budieni, Scoarța, în curtea școlii gimnaziale pasc liniștite caprele, vacile și gâștele localnicilor. …

2 comentarii

  1. P Ulea fluierici

    Ce a pățit? Și a uitat chiloții și nu i a mai găsit? Bun articol! Halal redactor…

  2. vaaaai!!!! Săraca, ce a pățiiiit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.