vineri , 24 februarie 2017 - 21:19

Vezi ce a pățit o gorjeancă după participarea la un show TV

Maria Constantin, soția omului de afaceri Marcel Toader, este o cunoscută interpretă de muzică populară. Blonda a participat însă și la „Vocea României”, show la care a demonstrat că poate cânta și muzică ușoară.  Despre această participare a vorbit vedeta în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Maria Constantin a mărturisit, la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, ce i s-a întâmplat după ce a participat la show-ul de televiziune „Vocea României”, acolo unde a fost una dintre concurente.

„Pentru mine, experiența de la Vocea României a însemnat foarte mult. În momentul în care ajung la evenimente, oamenii de acolo mă recunosc. De acolo mă iau. Îmi spun: Aaaa, tu ai fost la Vocea României. Oamneii m-au susținut foarte mult și le mulțumesc. sunt foarte fericită că am ajuns până la acel punct. Eu sunt de fapt o interpretă de muzică populară care poate să cânte și altceva, și alt gen muzical”, a explicat artista.

loading...

Citește și

HAOS în trafic! FOTO: MAȘINA PRIMĂRIEI , ÎNJURATĂ de șoferii din Târgu Jiu!

Din cauza oficierii căsătoriei de la Poarta Sărutului, masina primăriei a fost stationata la intrarea …

2 comentarii

  1. P Ulea fluierici

    Ce a pățit? Și a uitat chiloții și nu i a mai găsit? Bun articol! Halal redactor…

  2. vaaaai!!!! Săraca, ce a pățiiiit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.